Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/11/2019)

09:24 1/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/11/2019):Κριός

Πολλά πράγματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε στο μυαλό σας σήμερα εσείς οι Κριοί.

Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τους όρους μιας οικονομικής συμφωνίας αλλά και των ρυθμίσεων που έχετε κάνει για την επίλυση  των   οικονομικών σας  υποθέσεων απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ είναι ιδανική για να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν από το παρελθόν. Επίσης, Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα ώθηση στην ζωή σας, καθώς  θα ξυπνήσει την επιθυμία σας για γνώση και νέες εμπειρίες, ενώ αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον / την ερωτικό/η σας σύντροφο και να ανανεώσετε την σχέση σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ταύρος

Περίεργη , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανεβάσει τους τόνους  στις προσωπικές και επαγγελματικές σας  σχέσεις. Εάν δεν θέλετε να οδηγηθείτε  σε οριστικές ρίξεις καλό θα ήταν να μην αγγίξετε θέματα που καίνε. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας  Αφροδίτης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετικά νέα φέρνει για εσάς καθώς, θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε  τις οικονομικές εκκρεμότητες σας απέναντι Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), ενώ ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, επίσης θα ενισχύσει τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Δίδυμοι

Τα νώτα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να προστατεύσετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η ανάδρομη πορεία  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε με μυστικότητα στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον / την σύντροφο σας και να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν, ενώ θα σας ωθήσει να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Καρκίνος

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο  σας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας ωθήσει να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να δείτε την καθημερινότητα σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας, ενώ αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία, την φυσική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Λέων

Η λέξη που ταιριάζει στην σημερινή ημέρα,  λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι εποικοδομητική. Η ανάδρομη πορεία του  Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα  σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις καθώς και μια οικονομική συμφωνία η οποία αφορά την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια και κρυμμένα οικογενειακά μυστικά. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει  την δημιουργικότητα σας, και θα σας ωθήσει να δώσετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας δίνουν απόλαυση. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα είναι σίγουρο ότι ο έρωτας θα κάνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την παρουσία του στη ζωή σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Παρθένος

Τα μάτια σας δεκατέσσερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει ιδιαίτερα απαιτητική και έντονη την καθημερινότητα σας, ενώ σε ότι αφορά την επικοινωνία απαιτεί από εσάς να είστε διπλά προσεχτικοί τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό σας λόγο, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αναβολές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σας. Επίσης, όσοι από εσάς ταξιδέψουν, καλό θα είναι να ελέγξουν πρώτα το μεταφορικό τους μέσο. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας καθώς και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ζυγός

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή  του στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους όρους μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μικρά γράμματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να εισπράξετε τη δυσαρέσκεια των αγαπημένων σας καθώς νιώθουν ότι τους καταπιέζετε. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα τονίσει  τις επικοινωνιακές και διπλωματικές σας ικανότητες , τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες και για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους όπου θα συνδυάζεται την δουλειά με την διασκέδαση. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Σκορπιός

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα δικός σας. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις ιδέες σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς και καχύποπτους με τους άλλους και αυτό γιατί θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από καταστάσεις που μπορεί να σας πληγώσουν. Επίσης σήμερα, η είσοδος  της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας, παράλληλα όμως,  θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας,  ενώ είναι πιθανό να σας παρασύρει σε σπατάλες τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Τοξότης

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το παρασκήνιο γύρω σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας ωθήσει να κάνετε την ενδοσκόπηση σας και να αγγίξετε πτυχές του εαυτού σας που δεν τολμούσατε. Το πιο σημαντικό όμως στην σημερινή ημέρα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς αφού θα ενισχύσει τον ερωτισμό και την γοητεία σας, με αποτέλεσμα κανένας να μην μπορεί να σας αντισταθεί. Επίσης θα φέρει στον δρόμο σας και αρκετούς ερωτικούς πειρασμούς. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Αιγόκερως

Σε νέα μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ετοιμάζεστε να περπατήσετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, και να είστε πιο επιφυλακτικοί με τα άτομα που τώρα γνωρίζετε, και αυτό γιατί διαπιστώσετε ότι ορισμένα από αυτά δεν είναι τόσο ειλικρινείς μαζί σας. Επίσης, η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει μυστική, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός απαγορευμένου έρωτα. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Υδροχόος

Σε κατάσταση αναμονής, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων. Αντί να δυσανασχετείτε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε νέες επαφές. Άλλωστε κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με σημαντικά πρόσωπα  τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο μέλλον τόσο στην επαγγελματική σας εξέλιξη όσο και στην προσωπική σας ζωή. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ιχθείς

Με τα μελλοντικά σας σχέδια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα δημιουργήσει καθυστερήσεις σε μια νομική σας υπόθεση, αυτό όμως δεν πρέπει να σας εκνευρίζει γιατί θα λειτουργήσει προς όφελος σας. Επίσης, όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιθανό να χρειαστεί να το αναβάλετε για τον επόμενο μήνα. Επίσης σήμερα, η  είσοδος της Αφροδίτης στον ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να κάνετε τα βήματα που χρειάζεται για να προωθήσετε την  καριέρα σας είτε κάνοντας νέες γνωριμίες, είτε βελτιώνοντας την εικόνα σας. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα