Η Blake Lively ξεμπροστιάζει τον Ryan Reynolds! (Photo)

16:52 31/10/2019 - Πηγή: iPop

H Blake Lively τρολάρει τον Ryan Reynolds για ακόμα μια φορά και η αλήθεια είναι πως πλέον τον ανταγωνίζεται εύκολα στο τρολάρισμα!

Αυτό το ζευγάρι είναι ό,τι πιο απολαυστικό μπορείς να κάνεις follow στο Instagram!

Η Blake Lively τρολάρει τον Ryan Reynolds κατηγορώντας τον ότι δεν σκέφτεται τίποτα και δεν έχει κανένα όριο όταν πρόκειται για τη μάρκα τζιν

του, το Aviation Gin!

Ο Ryan μοιράστηκε ένα infographic από τους εμπειρογνώμονες ποτών VinePair, οι οποίοι έφτιαξαν μια λίστα με τα καλύτερα ποτά των διασήμων. Το Aviation Gin βρέθηκε στην κορυφή της λίστας και ο μπαμπάς των τριών παιδιών και σύζυγος της Blake Lively δεν άργησε να γιορτάσει τη νίκη του. Και φυσικά, δεν δίστασε να σχολιάσει ότι η νίκη του συνέπεσε με το ντεμπούτο του Teremana Tequila του Dwayne Johnson.

«Την ημέρα της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας του Teremana Tequila, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον εαυτό μου γι’ αυτή τη νίκη. Τα λέμε του χρόνου DJ…», έγραψε στο Instagram του ο Ryan Reynolds!

View this post on Instagram

‪On the day of @therock’s much anticipated Teremana Tequila launch, I’d like to congratulate myself for winning @vinepair’s best tasting celebrity alcohol brand. See ya next year, DJ… Love, @aviationgin #Flex

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Oct 30, 2019 at 4:39pm PDT

Φυσικά, η Blake Lively δεν έχασε ευκαιρία να ξεμπροστιάσει τον σύζυγό της με τον πιο επικό τρόπο!

Έκανε screenshot όσα ανέβασε, κυκλώνοντας μάλιστα και την ώρα της δημοσίευσης, και έκανε μια σειρά από Instagram stories όπου τον τρολάρει για το ότι άρχισε να σπαμάρει τον κόσμο με τη νίκη του μόλις 37 λεπτά μετά την ανακοίνωσή της και έγραψε ότι ο σύζυγός της δεν δείχνει κανένα έλεος!

«Διάλεξα μια καλή! Χρόνια πολλά!», είχε γράψει η Blake πρόσφατα με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, ποστάροντας μια αστεία φωτογραφία τους, όπου έχει το δάχτυλό της στη μύτη του!

View this post on Instagram

I picked a good one. Happy birthday @vancityreynolds

Keywords
Τυχαία Θέματα