This is not Romeo & Juliet: Δύο έφηβοι προσπαθούν να πάρουν απαντήσεις σε αιωνίως αναπάντητα ερωτήματα για τον έρωτα

14:46 15/12/2021 - Πηγή: iPop

Το This is not Romeo & Juliet, το έργο του Αργύρη Πανταζάρα, βασισμένο στο αριστούργημα του Σαίξπηρ, συνεχίζει τις παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Πορεία. Μία παράσταση καθηλωτική, ευχάριστη που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα! Δες τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση επί σκηνής, σε ένα αέναο παιχνίδι ρόλων που γοητεύει και θολώνει τα όρια μεταξύ καθημερινού βίου και μύθου. 

Το This is not Romeo & Juliet, το έργο του Αργύρη Πανταζάρα, βασισμένο στο αριστούργημα του Σαίξπηρ, που έκανε διαδικτυακό πάταγο πέρυσι με πάνω από 10.000 εισιτήρια, ζωντανεύει ξανά στη σκηνή και σε παρασύρει σε ένα παιχνίδι έρωτα και αγάπης.

This is not Romeo & Juliet: Δύο έφηβοι ερωτεύονται και εισβάλλουν στο θέατρο

Δύο αιώνια έφηβοι υπό την επήρεια του έρωτα εισβάλλουν στο θέατρο. Ονειρεύονται, ερωτεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή, και συνομιλούν με τον θάνατο! Έχουν για φυλαχτό το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και είναι «βαριά οπλισμένοι» με όλα τα καταδικασμένα ζευγάρια του  Σαίξπηρ. Αρνούνται να ερωτευτούν, αρνούνται να ενσαρκώσουν, αρνούνται να πεθάνουν… μέχρι να πάρει τέλος η αδικία στο κόσμο.

Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια.
Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο.
Μια τραγική κωμωδία που δεν είναι…ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα.

Μία παράσταση που αναδεικνύει τον έρωτα της σύγχρονης εποχής, όπου οι νέοι θέλουν να αφεθούν, αλλά και φοβούνται, αγαπούν αλλά και δεν αγαπούν ταυτόχρονα, προσπαθούν στο γκρίζο του κόσμου μας να δημιουργήσουν έναν άλλον ώστε να δραπετεύσουν. Περιγράφει ακριβώς τις σχέσεις του σήμερα με τον πιο όμορφο τρόπο και αφήνει το μυαλό σου να ταξιδέψει και να ερμηνεύσει μόνο του τα σημεία που σε αφήνουν να αναρωτιέσαι, έχουμε να κάνουμε με μία ιστορία αγάπης ή θανάτου; Τι πραγματικά θα πει αγάπη; Μήπως τα αγόρια και τα κορίτσια ερωτεύονται με διαφορετικό τρόπο; Τι είναι θέατρο και τι πραγματική ζωή;

Πληροφορίες παράστασης:

Ημερομηνίες: Από 6/10/2021 έως 25/01/2022
24 Οκτωβρίου έως 23 Νοεμβρίου: Δευτέρα, Τρίτη & Κυριακή στις 21:00
13 Δεκεμβρίου έως 25 Ιανουαρίου: Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00

Τοποθεσία: Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3, Αθήνα

Εισιτήρια: Viva.gr

Δες εδώ το trailer του This is Not Romeo & Juliet:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο This is not Romeo & Juliet: Δύο έφηβοι προσπαθούν να πάρουν απαντήσεις σε αιωνίως αναπάντητα ερωτήματα για τον έρωτα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα