Όσα έγραψε ο Χρήστος Κιούσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και η απάντησή του στο μεγάλο ερώτημα ««Πώς γίνεται να μην ήξεραν;»

12:22 15/12/2021 - Πηγή: iPop

Μέσα από το προσωπικό του blog στο gazzeta.gr ο Χρήστος Κιούσης τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του. Μίλησε εκ μέρους και του Γιάννη Σερβετά αλλά και του Αντώνη Κανάκη, ξεκαθάρισε το τοπίο και απάντησε στην μεγάλη ερώτηση των τελευταίων ημερών «Πώς γίνεται να μην ήξεραν;»

Όσα είπε η καταγγέλλουσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η νέα καταγγελία

σε βάρος του παρουσιαστή

Είναι μία μακροσκελής ανάρτηση που αγγίζει την υπόθεση από όλες τις πλευρές και αξίζει να την διαβάσεις.

Τοποθέτηση Χρήστου Κιούση: «Δεν λέγεται revenge porn…ανάρτησε, ενώ ήταν ακόμα σε σχέση»

«Μπορεί να έρθει και αυτή η στιγμή. Όταν μαθαίνεις, ότι ο επί 13 χρόνια συνεργάτης σου έχει προβεί σε πράξεις εγκληματικές, αποτρόπαιες, σιχαμερές εις βάρος ενός προσώπου που δεν τον έβλαψε σε τίποτα και πουθενά. Από τη στιγμή που το μαθαίνεις και μετά, δεν υπάρχουν τακτικές, διαχείριση κρίσης, damage control ή όπως αλλιώς το λένε, υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Σηκώνεις το τηλέφωνο από την πρώτη στιγμή και απευθύνεις την ερώτηση: Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε; Τι έχεις κάνει;»

Και ναι όπως αποδεικνύει η δική του δημόσια δήλωση, τα έχει κάνει. Δεν λέγεται revenge porn, δεν εκδικήθηκε κανένας πρώην εραστής την γυναίκα με την οποία σύναψε σχέση, ανάρτησε, ενώ ήταν ακόμα σε σχέση, video και φωτογραφίες σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή της. Δεν ξέρω με ποια αγγλική ή ελληνική ορολογία να αντικαταστήσω το revenge porn, ας απασχολήσει ψυχιατρικούς και νομικούς κύκλους αυτό.»

Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Χρήστος Κιούσης κι έπειτα συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του νιώθουν σχετικά με τον θύτη και τις πράξεις του. Τόνισε, βέβαια ότι το θύμα είναι ένα κι εκεί θα πρέπει να δοθεί προσοχή, ώστε να βρει επιτέλους την ψυχική του ηρεμία.

«Τα θύματα όμως δεν είμαστε εμείς. Το θύμα είναι ένα, βασανίστηκε και βασανίζεται άδικα»

«Από την πρώτη μέρα, από την πρώτη στιγμή ο θύτης έπαψε να είναι για μας ακόμα και αυτό που απολύτως περιχαρακωμένα ήταν ως τότε, ένας επαγγελματικός συνεργάτης. Δεν υπήρχε ούτε άλλος δρόμος, ούτε διαφορετική σκέψη για μια στιγμή. Ο άνθρωπος αυτός πρόδωσε μια συνεργασία με τον πατέρα μιας κόρης κι ενός γιου, με τον πατέρα ενός γιου και τον πατέρα δυο κοριτσιών κι ενός αγοριού. Από τη στιγμή που μάθαμε την είδηση, είμαστε μόνο αυτό. Για αυτό δεν γίνεται να είμαστε και να συνεχίσουμε προς το παρόν ως οτιδήποτε άλλο.

Τα θύματα όμως δεν είμαστε εμείς. Το θύμα είναι ένα, βασανίστηκε και βασανίζεται άδικα και όλο αυτό πρέπει να πάρει ένα τέλος. Και θα πάρει. Όχι τέλος ως είδηση, τέλος ως βασανιστήριο. Ψυχικό και πνευματικό. Αυτή η εξόντωση τελειώνει εδώ.

Ξέρετε πολλές φορές οι άνθρωποι που αδικούνται κατάφωρα, φτάνουν να συντρίβονται σε ένα τείχος. Φτιαγμένο με υλικά όπως η σωματική κούραση, η ψυχική εξάντληση, η οικονομική αδυναμία, η μη ηθική υποστήριξη, υψώνεται μπροστά τους ένα τείχος που γράφει «δεν αντέχω άλλο», «δεν θα βρω το δίκιο μου ποτέ.» Δεν είναι μια τέτοια περίπτωση, γιατί δεν θα επιτρέψουμε εμείς να είναι.»

«Αυτό το καπάκι δεν θέλουμε να κλείσει σκεπάζοντας και κουκουλώνοντας άλλα θύματα»

Στη συνέχεια της ανάρτησής του ο Χρήστος Κιούσης ανέφερε πώς η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα επικοινώνησε τόσο με την ίδια την κοπέλα, όσο και με την κοπέλα με σκοπό να ενημερώσουν πως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να δοθεί τέλος σε αυτή την ιστορία και να προστατευτεί.

«Όποια νομική, ψυχολογική ή άλλη αρωγή του θύματος την αναλαμβάνουμε εμείς. Ό,τι χρειάζεται για να δικαστεί τίμια αυτή η υπόθεση, όποια νομικά και επιστημονικά εργαλεία χρειάζεται η δικηγόρος της, όλα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Δεν θα είναι ποτέ ξανά μόνη της απέναντι σε αυτόν που τόσο άδικα την έβλαψε.»

Τέλος, ο γνωστό παρουσιαστής αποφάσισε να κλείσει την ανάρτησή του απαντώντας στο μεγάλο ερώτημα που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η απάντηση στην ερώτηση του τίτλου «πώς γίνεται να μην ξέρατε;» είναι τόσο απλή. Ο άνθρωπος που έκανε τις πράξεις τις οποίες τώρα παραδέχεται δεν τις μοιράστηκε ποτέ με κανέναν. Ήξερε φαντάζομαι, ότι δεν θα μπορούσε να τις μοιραστεί με τον Αντώνη, τον Γιάννη, εμένα ή όποιον άλλο πίσω από τις κάμερες συνεργάτη μας διατηρώντας την ανωνυμία και την ατιμωρησία του. Και τα έκανε όλα κρυφά. Και δυστυχώς δεν έκανε μόνο αυτά, όπως μαθαίνουμε από πρόσθετες καταγγελίες. Και δυστυχώς δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να έκανε που θα καταγγελθεί από δω και μπρος. Αλλά έτσι πρέπει! Να καταγγελθούν όλα και να βγουν όλα στο φως. Και άσχετα αν το στομάχι μας πάει να σπάσει από τη στεναχώρια και το θυμό, άσχετα αν αηδιάζουμε μπροστά στο βόθρο των πράξεων του, αυτό το καπάκι δεν θέλουμε να κλείσει σκεπάζοντας και κουκουλώνοντας άλλα θύματα.»

Μπορείς να διαβάσεις όλη την ανάρτηση του Χρήστου Κιούση στο Gazzeta.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όσα έγραψε ο Χρήστος Κιούσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και η απάντησή του στο μεγάλο ερώτημα ««Πώς γίνεται να μην ήξεραν;» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα