“The booth”: Η επική φάρσα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη Σοφία Μουτίδου που την άφησε άφωνη

17:06 13/8/2020 - Πηγή: iPop

Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγες μέρες η Πηνελόπη απουσιάζει απ’ το “The booth”, όμως δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Η φάρσα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη Σοφία Μουτίδου άφησε όλο το πλατό με το στόμα ανοιχτό. 

Οι μέρες αυτές βρίσκουν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε διακοπές και εκτός εκπομπής, όμως όπως μας έχει δείξει κι η ίδια συνεχίζει να βλέπει το “The booth” σε mood

διακοπών. Και σήμερα το απέδειξε για ακόμα μία φορά, κάνοντας μια επική φάρσα στη Σοφία Μουτίδου. Στο πάνελ βρισκόταν και ο Κώστας Μαρτάκης στη θέση της Πηνελόπης.

Ποια η φάρσα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη Σοφία Μουτίδου; 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τηλεφώνησε στην εκπομπή και συνομίλησε με την συμπαρουσιάστριά της, Σοφία Μουτίδου, παρουσιαζόμενη ως “Άννια”, παντρεμένη με υδραυλικό που την κυνηγάει συνέχεια για σεξ, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε τη φάρσα λέγοντας πως βρήκε τον τρόπο να ηρεμεί τον σύζυγό της και δεν είναι άλλος από το να τον ναρκώνει. Στη συνέχεια κι ενώ μιλούσε με τη Σοφία Μουτίδου ξύπνησε ο άντρας της ζητώντας της να συνευρεθούν, αφήνοντας άφωνη τη Μουτίδου κι όλο το πάνελ της εκπομπής, που είχε ξεκαρδιστεί.

Σοφία Μουτίδου: Ο σύντροφός της την κάλεσε στο “The booth” και τον πέρασε με πρώην. 

Ευτυχώς, όμως, η φάρσα αυτή δεν κράτησε για πολύ ακόμα, αφού η Πηνελόπη αποκάλυψε την ταυτότητά της, εκπλήσσοντας όλους όσους την άκουγαν τόση ώρα. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε χαρακτηριστικά ότι περίμεναν όλοι πως θα έκανε φάρσα στον Μαρτάκη, ενώ λίγο πιο μετά ανέφερε πως έχει κάνει καριέρα κάνοντας τη Ρωσίδα, αποδεικνύοντας και πάλι πόσο καλή ηθοποιός είναι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ο Γιώργος Τσαλίκης στο “The booth” έβαλε τα πράγματα στη θέση τους (Video)

Το άρθρο “The booth”: Η επική φάρσα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη Σοφία Μουτίδου που την άφησε άφωνη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα