Τελικά η Jennifer Aniston θα γίνει μητέρα; Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από την είδηση της υιοθεσίας

11:00 14/4/2021 - Πηγή: iPop

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες, όμως τελικά η Jennifer Aniston θα γίνει μητέρα, υιοθετώντας ένα παιδάκι; Τι λέει η ίδια;

Κι αφού μάθαμε για την πολυαναμενόμενη επανένωση των «Friends», τη σειρά που τόσος κόσμος έχει αγαπήσει, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση ότι η Jennifer Aniston θα γίνει μητέρα στα 52 της χρόνια, συναρπάζοντας τους θαυμαστές

της. Μάλιστα, σύμφωνα με το Closer, με αφορμή τα «Φιλαράκια» και την επανασύνδεση 12 χρόνια μετά των ηθοποιών που απάρτιζαν τη σειρά, η ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει στους συναδέλφους και φίλους της τα ευχάριστα νέα της μητρότητας.

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η Jennifer Aniston θα υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από το Μεξικό που αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο ορφανοτροφείο Casa Hogar Sion και διευκρίνισε ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο, ενώ θεώρησε τη στιγμή της επανένωσης των «Friends» την πιο κατάλληλη για να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα. Έτσι λοιπόν, πολλά tabloids άρχισαν να κυκλοφορούν την είδηση ότι η Jennifer Aniston έκανε την ανακοίνωση της υιοθέτησης παιδιού στους συμπρωταγωνιστές της στα «Φιλαράκια» την περασμένη εβδομάδα, ενώ γύριζαν το reunion.

Ωστόσο, ισχύει αυτή η είδηση; Η Jennifer Aniston θα γίνει μητέρα;

Μπορεί πολλοί να χάρηκαν με αυτά τα νέα, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Ο εκπρόσωπος της Aniston δήλωσε ότι «Η είδηση είναι πλήρως κατασκευασμένη και δεν συνέβη ποτέ», λέγοντας στην TMZ ότι η φήμη είναι «ψεύτικη και ποτέ δεν συνέβη». Μάλιστα, να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή ηθοποιός έχει βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων για υιοθεσίες που δεν έχουν συμβεί ποτέ και εγκυμοσύνες που επίσης ποτέ δεν υπήρξαν. Ωστόσο, η γνωστή και όμορφη ηθοποιός δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, αλλά προς το παρόν ασχολείται με την καριέρα της και τις φιλανθρωπικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει.

Η ίδια είχε πει στο ELLE το 2019 ότι είναι καλά με τη ζωή της και δεν αισθάνεται κάποιο κενό. «Δεν αισθάνομαι κενό. Πραγματικά δεν το κάνω. Οι γάμοι μου, ήταν πολύ επιτυχημένοι, κατά την προσωπική μου γνώμη. Και όταν έφτασαν στο τέλος, ήταν μια επιλογή που έγινε επειδή θέλαμε να είμαστε ευτυχισμένοι και μερικές φορές η ευτυχία δεν υπήρχε πλέον» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

8 fashion trends που μας έδειξε η Jennifer Aniston στα Φιλαράκια και είναι μέχρι σήμερα στη μόδα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τελικά η Jennifer Aniston θα γίνει μητέρα; Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από την είδηση της υιοθεσίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα