MasterChef: Η Μαρίνα επέστρεψε- Μεγάλο spoiler για την τελική 5άδα!

11:43 14/4/2021 - Πηγή: iPop

Μαγειρικές μονομαχίες με εκπλήξεις, ανατροπές και εκνευρισμοί! Το επεισόδιο της Τρίτης είχε μεγάλο μαγειρικό ενδιαφέρον, ενώ δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια για κάποιους παίκτες. Ποιους επίδοξους σεφ διάλεξαν για να μονομαχήσουν οι παίκτες που διεκδικούν την επιστροφή τους στο σπίτι και ποια είναι η τελική πεντάδα του MasterChef;

Οι κριτές ανακοίνωσαν αρχικά στους έξι παίκτες, αλλά και σε εκείνους που είναι ήδη μέσα στο σπίτι, ότι η μέρα έχει μαγειρικές μονομαχίες! Οι 6 έπρεπε να διαλέξουν 6 παίκτες απ’ τους 9 που είναι ήδη μέσα,

με τους οποίους θα μονομαχούσαν.

Ο παίκτης που θα διάλεγε το άτομο που διεκδικεί την επιστροφή του, είχε τη δυνατότητα να διαλέξει εκείνος τα υλικά με τα οποία θα μαγείρευαν και οι δύο, αλλά και τον χρόνο που θα είχαν στη διάθεσή τους.

Ο παίκτης με το καλύτερο πιάτο από κάθε μονομαχία, θα έπαιρνε τη λευκή ποδιά και θα ανέβαινε στον εξώστη, έχοντας κερδίσει ξανά ή διατηρήσει τη θέση του στον διαγωνισμό.

Οι χαμένοι απ’ τις μονομαχίες θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία να παραμείνουν ή να επιστρέψουν στον διαγωνισμό. Φυσικά, οι 3 παίκες που δεν θα επέλεγε κανείς, θα ήταν αυτόματα ασφαλείς.

Τα ζευγάρια και η επιστροφή της Μαρίνας

Η Μαρίνα διάλεξε την Μαρία, ο Νίκος την Λία και ο Αλέξανδρος τον Παναγιώτη. Αυτά ήταν τα 3 ζευγάρια που μονομάχησαν την Τρίτη.

Iωάννης και Στέφανος, Ανούς και Αντώνης, Κωνσταντίνα και Παύλος θα μαγειρέψουν στο επόμενο επεισόδιο.

Την μονομαχία κέρδισαν η Μαρίνα, η οποία και επέστρεψε στο σπίτι, η Λία και ο Παναγιώτης.

Ο Αλέξανδρος, ο Νίκος και η Μαρία θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

«Είμαι ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει από πολλές πλευρές το μπούλινγκ και στο σχολείο και στη δουλειά μου και δε θα κάτσω να τσακωθώ μαζί τους. Θα πάω να μιλήσω μαζί τους και να λύσω αυτή την κατάσταση για να καταλάνω για ποιον λόγο τα έχουν πει όλα αυτά. Θέλετε να μου πείτε, όσο καιρό ήμουν εδώ, ποιον ενόχλησα;», δήλωσε φανερά ενοχλημένη η Μαρίνα, μιλώντας για τους συμπαίκτες της, ενώ στο σπίτι την είδαμε να είναι μόνο με τον Τζαμάλ και τον Παύλο.

Η τελική πεντάδα του MasterChef

Κι ενώ στα επεισόδια που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση βλέπουμε ότι υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας μέχρι τον τελικό, έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν πληροφορίες για το ποιοι παίκτες φτάνουν πιο ψηλά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iPop.gr, αυτή τη στιγμή υπάρχει στο MasterChef η τελική πεντάδα, η οποία αποτελείται απ’ τους εξής:

ΜαρίναΜαργαρίταΜαρίαΔιονύσηςΑλέξανδρος

Αυτή τη στιγμή εμείς ξέρουμε πως η Μαργαρίτα και η Μαρίνα κατάφεραν να επιστρέψουν, ο Διονύσης είναι μέσα στο σπίτι ασφαλής, ενώ, σύμφωνα με το spoiler, ο Αλέξανδρος επιστρέφει επίσης. Και η Μαρία αναμένεται να παραμείνει ασφαλής, περνώντας την επόμενη δοκιμασία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Η Μαρίνα επέστρεψε- Μεγάλο spoiler για την τελική 5άδα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα