Super momager! Η Kris Jenner γίνεται για πρώτη φορά εξώφυλλο στην Vogue στα 67 της κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να την θαυμάζουμε!

13:42 16/11/2022 - Πηγή: iPop

Η Kris Jenner έγινε μετά από χρόνια ένα από τα cover girls της Vogue και το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό απ’ ό,τι μπορούσες να φανταστείς!

Η σταρ των «Kardashians» έχει καμαρώσει πολλές φορές τις κόρες της μπροστά σε πολλά περιοδικά στο παρελθόν και τώρα είναι η δική της στιγμή να λάμψει!

Kris Jenner – Εξώφυλλο Vogue: Super mom στα 67 της!

Η

Kris Jenner κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου 2022 της Vogue της Τσεχοσλοβακίας, ποζάροντας σε μια ασπρόμαυρη φωτογράφιση για το glossy Leaders Issue φορώντας ένα μαύρο ζιβάγκο και χοντροκομμένα κοσμήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia)

Μάλιστα, το περιοδικό αποδεικνύει ότι η κόρη της, Kendall Jenner, δεν είναι το μόνο supermodel στην οικογένεια, καθώς η μαμά δείχνει super sexy με το μακρύ μαύρο παλτό της και τα γάντια.

Το κοινό της έπαθε απευθείας εμμονή μαζί της και την λάτρεψε ακόμα περισσότερο! Μάλιστα, ένας από τους θαυμαστές της της χαρακτήρισε «The Queen of everything», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Δύσκολο να πιστέψω ότι είσαι μητέρα 6 ενηλίκων και γιαγιά ενός 12χρονου. Είσαι εκπληκτική!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia)

Φυσικά, η Kris έχει εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά, αλλά μόνο τα παιδιά της έχουν πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα της Vogue. Η Kendall, ως η αγαπημένη του κλάδου της μόδας, έχει κοσμήσει 13 διεθνείς εκδόσεις, ενώ η Kim Kardashian μπορεί να υπερηφανεύεται για 10 εξώφυλλα, μεταξύ των οποίων τρία για την αμερικανική Vogue – ένα από τα οποία φιλοξένησαν και τον τότε αρραβωνιαστικό της Kanye West το 2014. Η Kourtney και η Kylie έχουν εμφανιστεί και οι δύο σε διεθνείς εκδόσεις της Vogue.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Η Khloé – τώρα η τελευταία από την οικογένεια Kardashian-Jenner χωρίς εξώφυλλο στη Vogue – έδειξε την υποστήριξή της στη μαμά της στο Instagram Story της, γράφοντας «SUPERSTAR QUEEN», ενώ η Kylie Jenner μοιράστηκε μια φωτογραφία με ένα απλό «wow».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Super momager! Η Kris Jenner γίνεται για πρώτη φορά εξώφυλλο στην Vogue στα 67 της κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να την θαυμάζουμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super, Kris Jenner,Vogue