Οι ειδικοί προειδοποιούν: Πρέπει πάντα να βάζουμε δύο μαξιλαροθήκες πριν κοιμηθούμε

17:50 15/11/2022 - Πηγή: iPop

Τα μαξιλάρια είναι ό,τι καλύτερο και τα αγαπάμε γιατί μας κάνουν να νιώθουμε τόσο άνετα! Όμως, πρέπει να τα φροντίζουμε για να διαρκέσουν στον χρόνο. Σκέψου το λίγο: Νύχτα με τη νύχτα, το μαξιλάρι μας υπόκειται σε οποιονδήποτε συνδυασμό ιδρώτα, σάλιου, τρίχα, νεκρό δέρμα, υπολείμματα μακιγιάζ και οτιδήποτε υπάρχει πάνω μας. Είναι λογικό, λοιπόν, να κιτρινίσουν. Πώς, ακριβώς, δείχνεις την αγάπη σου χωρίς να τα φροντίζεις;

Αυτοί ήταν, λοιπόν, μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα μαξιλάρια μας καταλήγουν με αυτούς τους κίτρινους λεκέδες. Ο καλύτερος τρόπος για να τους

αποφύγεις; Να τα προστατέψεις φυσικά! Διάβασε παρακάτω και δες πώς θα επιτύχεις κάτι τέτοιο!

Πώς να διπλώσω σεντόνια και πετσέτες για να μην πιάνουν πολύ χώρο στην ντουλάπα; Η μέθοδος KonMari που θα σε σώσει

Κιτρινίλα στα μαξιλάρια: Πώς θα την αποφύγεις;

Μαζί με την αποφυγή των κίτρινων λεκέδων, η τοποθέτηση μίας ακόμα στρώσης μεταξύ του κεφαλιού και του μαξιλαριού σου, θα το κάνει επίσης να διαρκέσει περισσότερο στον χρόνο, βοηθώντας το να διατηρηθεί καθαρότερο και πιο fluffy με την πάροδο του χρόνου.

Freepik

3 σημάδια ότι πρέπει ν’ αντικαταστήσεις το μαξιλάρι σου!

Μερικοί άνθρωποι – ειδικά εκείνοι με αλλεργίες στη σκόνη – επιλέγουν να χρησιμοποιούν ειδικό προστατευτικό μαξιλαριού πάνω από το μαξιλάρι τους. Αν δεν έχεις στη διάθεσή σου προστατευτικά μαξιλαριών, μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις δύο μαξιλαροθήκες στο ίδιο μαξιλάρι.

Εάν ακολουθήσεις, λοιπόν, την συγκεκριμένη συνήθεια στη ζωή σου, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι μαξιλαροθήκες πρέπει να τοποθετηθούν με αντίθετες κατευθύνσεις. 

Δοκίμασέ το και πες μας εντυπώσεις! Θα περιμένουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι ειδικοί προειδοποιούν: Πρέπει πάντα να βάζουμε δύο μαξιλαροθήκες πριν κοιμηθούμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα