Selena Gomez και Hailey Bieber: Πόζαραν αγκαλιά και έγραψαν ιστορία!

11:11 17/10/2022 - Πηγή: iPop

Μπορεί να υπήρχαν πολλές αξιομνημόνευτες εμφανίσεις στο gala του Academy Museum, ωστόσο, μια είναι η είδηση που υπερκάλυψε τα πάντα! Οι κοινές φωτογραφίες Selena Gomez και Hailey Bieber!

Όλοι οι stars βρίσκονταν στο λαμπερό event στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο, με την Selena και την Hailey να κλέβουν την παράσταση, αφού για πρώτη φορά φωτογραφήθηκαν μαζί!

Ο φωτογράφος

Tyrell Hampton απαθανάτισε τις δύο γυναίκες και μοιράστηκε μια εικόνα στο Instagram του, γράφοντας στη λεζάντα «plot twist».

View this post on Instagram

A post shared by Ty (@tyrellhampton)

Οι κοινές φωτογραφίες ήρθαν λίγες μέρες αφότου η Hailey απάντησε στους ισχυρισμούς ότι «έκλεψε» τον Bieber απ’ την Gomez στο παρελθόν. Το μοντέλο διέψευσε τις φήμες για κόντρα μεταξύ της ίδιας και της ηθοποιού και τραγουδίστριας ενώ ήταν καλεσμένη στο podcast Call Her Daddy, επαναλαμβάνοντας ότι εκείνη και ο Bieber ξεκίνησαν τη σχέση τους πολύ αφότου εκείνος «έκλεισε το κεφάλαιο» με την Gomez.

View this post on Instagram

A post shared by Alice, 23 (@majestygomez)

View this post on Instagram

A post shared by Alice, 23 (@majestygomez)

«Δεν είναι ο χαρακτήρας μου να ανακατεύομαι με τη σχέση κάποιου. Πολλά σχόλια μίσους προέρχονται από την εσφαλμένη αντίληψη, “Ω, τον έκλεψες”. Προέρχεται από το γεγονός ότι εύχονταν να είχε καταλήξει με κάποιον άλλον και αυτό είναι εντάξει. Μπορείς να εύχεσαι αυτό που θέλεις, αλλά δεν είναι έτσι», είχε δηλώσει ενώ είχε τονίσει πως τρέφει μεγάλο θαυμασμό για την Selena.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Selena Gomez και Hailey Bieber: Πόζαραν αγκαλιά και έγραψαν ιστορία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα