Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/10/2022)

08:31 17/10/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/10/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/10/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/10/2022),

η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη θα σας φέρει ευχάριστη διάθεση και ευχάριστες συναντήσεις και επαφές ενώ το τρίγωνο που θα σχηματιστεί με τον Άρη στους Διδύμους δεν θα σας αφήσει ήσυχους από μετακινήσεις και πολλές επικοινωνίες ωστόσο θα είναι για καλό.

Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Ζυγό και τον 6ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την ομορφιά σας ή την διατροφή σας ενώ κάποιοι θα κάνετε και τυχερές και ευχάριστες επαφές μέσα στην εργασία σας ενώ δεν αποκλείεται να έχετε έσοδα και από νέες συμφωνίες που θα κάνετε.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Ζυγό θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και την δημιουργικότητά σας ενώ το τρίγωνο τους με τον Άρη στους Διδύμους θα σας ευνοήσει με συμφωνίες και δημιουργικές δραστηριότητες ειδικά εάν είστε καλλιτέχνες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Ζυγό θα σας φέρουν ευχάριστες επαφές με πρόσωπα της οικογένειάς σας ενώ κάποιοι ίσως να θελήσετε να βελτιώσετε τον χώρο σας μέσα στην καριέρα σας και να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιο άγχος για κάποια σχέδιά σας αλλά θα κάνετε καλή διαχείριση ή θα έχετε κάποια βοήθεια ώστε να έχετε κάποια ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα ή σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την εργασία σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα θα σας ευνοήσει οικονομικά αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα φωτίσουν τον τομέα των οικονομικών σας και θα έχετε έσοδα ενώ ίσως να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με θετικό τρόπο ενώ το τρίγωνο με τον Άρη θα σας φέρει και έσοδα από τον τομέα της καριέρας σας.

Ζυγός

Ο Ήλιος ,ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιό σας και σίγουρα θα νιώθετε και θα δείχνετε πιο όμορφοι ενώ το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τους Διδύμους θα σας φέρει εύνοια σε κάποια νομικά θέματα, ταξίδια και σπουδές αλλά και σε κάποια ίσως συνεργασία που θα θέλετε να κάνετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/10/2022), ο Ήλιος και η Αφροδίτη καθώς και ο Ερμής θα βρίσκονται στον Ζυγό και τον 12ο σας οίκο και πολλοί ίσως να έχετε κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις και συναντήσεις ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε και κάποιες πισώπλατες ενέργειες.

Τοξότης

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Ζυγό και αυτή την εβδομάδα καθώς και ο Ερμής και θα έχετε εύνοια σε επαφές με το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και βοήθεια και υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Ζυγό όπως επίσης και ο Ερμής και θα ασχοληθείτε αρκετά με συζητήσεις και επαφές στην καριέρα σας για συνεργασίες και συμφωνίες.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα ευνοηθείτε αρκετά από τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Ζυγό που θα σας διευκολύνουν σε κάποια σχέδιά σας, σε σπουδές ,ταξίδια και νομικά θέματα ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας φέρει ικανοποίηση και ευχαρίστηση από κάποιες συγκυρίες.

Ιχθύς

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Ζυγό θα σας φέρουν εύνοια σε έσοδα που ίσως να έχετε από τρίτους ή αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης- Άρη από τους Διδύμους ίσως να σας βοηθήσει να διευθετήσετε καλύτερα θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/10/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
17102022,