Reactions και dislike button στο FB Messenger! Ήρθε για να μείνει!

10:44 29/3/2017 - Πηγή: iPop

Reactions και dislike button στο FB Messenger για να εμπλουτιστούν οι συνομιλίες μέσω της εφαρμογής! Και επιτέλους ήρθε έστω και εσωτερικά το εικονίδιο με το χεράκι προς τα κάτω!!

Το Facebook Messenger, το οποίο συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα της πλατφόρμας και βλέπουμε συχνές βελτιώσεις μας έκρυβε μία έκπληξη σήμερα! Από τις πρώτες

αλλαγές που περιμέναμε ήταν η προσθήκη των reactions στα chats μεταξύ των χρηστών.

Πλέον οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να στέλνουν κάποια από τα κλασικά reactions (like, wow κτλ) ως απάντηση σε κάποιο μήνυμα ενώ σύντομα αναμένουμε να ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα mention.

Πώς τα χρησιμοποιείς; Απλό, περνάς τον κέρσορα (αν είσαι σε υπολογιστή) πάνω από το μήνυμα και σου εμφανίζεται στην άκρη του μηνύματος (είτε δικού σου είτε ου συνομιλητή σου) ένα προσωπάκι, στη συνέχεια επιλέγεις κάποιο από τα reactions και το καταχωρείς. Αν η συνομιλία γίνεται από το κινητό απλά κρατάς το δάχτυλό πατημένο πάνω στο μήνυμα και στη συνέχεια να κάνεις την επιλογή.

Αν κάποιος επιλέξει κάποιο reaction σε μήνυμά σας και δεν έχετε ανοιχτό το chat, θα λάβετε σχετική ενημέρωση με τον παραδοσιακό τρόπο στο Facebook profile.

The post Reactions και dislike button στο FB Messenger! Ήρθε για να μείνει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα