Το νέο iOS θα σου απελευθερώσει χώρο στο iPhone σου!

09:27 29/3/2017 - Πηγή: iPop

Κι εντάξει, μπορεί εσύ που έχεις την έκδοση με τα 256 ή τα 128 GB να μην έχεις ανάγκη από χώρο, αλλά για όσους έχουν iPhone με 32 ή 64 GB αποθηκευτικό χώρο, τότε σίγουρα αυτά είναι καλά νέα!

Όπως διαπίστωσαν πολλοί χρήστες οι οποίοι είχαν ήδη τη δυνατότητα να κατεβάσουν το iOS 10.3, το νέο update φαίνεται πως μπορεί ν’ απελευθερώσει χώρο στο iPhone.

Η Apple

ξεκίνησε την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού, iOS 10.3, τη Δευτέρα και πολύ άμεσα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και στην χώρα μας.

Η ενημέρωση έρχεται με νέα χαρακτηριστικά, όπως το «Find My AirPods», ωστόσο, οι χρήστες ανακάλυψαν και σημείωσαν από μόνοι τους ένα σημαντικό πλεονέκτημα: Μετά το update, έχουν περισσότερο ελεύθερο χώρο στη συσκευή τους!

Wow, iOS 10.3 gave me 3 gigs of storage #ios103

— Atanas (@atanastsekov) March 28, 2017

On iOS 10.2 I had 215GB and now on iOS 10.3 with APFS I have 220GB of free storage! That's amazing!!!!!!

— Jonny (@jonnymmxvi) March 28, 2017

Δεν ξέρουμε εάν το νέο λογισμικό είναι μικρότερο ή κάνει εκκαθάριση σε κρυφά αρχεία, στα οποία εμείς ως χρήστες δεν έχουμε πρόσβαση, όμως, το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει!

Σημειώνεται πως το νέο update του iOS περιλαμβάνει διορθώσεις, ενώ αλλάζει και το σύστημα επεξεργασίας των αρχείων κάνοντας την αποθήκευση και ανάγνωση των αρχείων πολύ πιο γρήγορη.

Φυσικά πριν κάνεις το update, κάνε οπωσδήποτε back up τα αρχεία σου για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα έρθεις προ δυσάρεστων εκπλήξεων!

The post Το νέο iOS θα σου απελευθερώσει χώρο στο iPhone σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα