Παντρεύτηκε ο Ιβάν Σβιτάιλο και θα γίνει και μπαμπάς! (Photo)

15:44 24/8/2019 - Πηγή: iPop

Παντρεύτηκε ο Ιβάν Σβιτάιλο την αγαπημένη του Σταυριάνα Γαρναβού, ενώ αποκάλυψε και ότι σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Στο Δημαρχείο της Κέρκυρας παντρεύτηκε ο Ιβάν Σβιτάιλο την αγαπημένη του και επί πέντε χρόνια σύντροφό του Σταυριάνα Γαρναβού, με την οποία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ηθοποιός και χορευτής μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,

όπου ανέβασε τα δύο τους χέρια με τις βέρες.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Realnews» αποκάλυψε ακόμη ότι σύντομα θα γίνει και μπαμπάς, καθώς η σύζυγος του είναι τριών μηνών έγκυος:

Ναι, παντρεύτηκα τη Σταυριάνα μου και θα γίνω και μπαμπάς! Είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό… Δεν μπορώ να σου περιγράψω την ευτυχία που νιώθω

Ταυτόχρονα, ο Ιβάν Σβιτάιλο αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένουν: «Κορίτσι περιμένουμε! Κοριτσάκι! Κι έχω μεγάλη χαρά γι’ αυτό! Έπειτα από πέντε χρόνια δυνατής σχέσης με τη Σταυριάνα, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο περιμένοντας το παιδί μας και μετά τη γέννησή του θα κάνουμε και θρησκευτικό!», ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το πόσο ευτυχισμένος είναι απ’ την ώρα που έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς:

Από την ώρα που έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Πάντα έλεγα πως ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί και να που έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Ανυπομονώ να σφίξω στην αγκαλιά μου την κόρη μας, που θα έρθει σε έξι μήνες!

Τέλος, ο ίδιος μίλησε και για την αγαπημένη του Σταυριάνα με τρόπο που πραγματικά θα σε κάνει να λιώσεις: «Είναι ο άνθρωπός μου, είναι η γυναίκα που ευτυχώ πλάι της εδώ και πέντε χρόνια. Είναι ένα ξεχωριστό, γενναιόδωρο πλάσμα, γεμάτο χάρες. Δεν είναι όμορφη μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά! Τη λατρεύω!».

Διαβάστε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Ιβάν Σβιτάιλο στο iPop.gr!

Photo: Instagram/@ivansvitailo_fanpage

Το άρθρο Παντρεύτηκε ο Ιβάν Σβιτάιλο και θα γίνει και μπαμπάς! (Photo) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα