Online σεμινάριο για την κατάθλιψη στη ζωή μας με βιωματικές ασκήσεις και απαντήσεις σε όσα σε απασχολούν

17:41 11/1/2021 - Πηγή: iPop

Μάθε τα πάντα για το σεμινάριο για την κατάθλιψη που διοργανώνεται απ’ τις ψυχολόγους Μαρία Γιαννοπούλου και Μαρία Αποστολοπούλου.

Η κατάθλιψη είναι μια έννοια και μια λέξη που υπάρχει στο καθημερινό μας λεξιλόγιο, την ακούμε παντού, τη χρησιμοποιούμε συχνά. Έχει μεταφερθεί από τα βιβλία της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής στις κοινωνικές μας συναντήσεις.

Παρ’ όλες τις παρανοήσεις και τις μεταστροφές της «επιστημονικής» της σημασίας, αυτή, μαζί με το «άγχος» είναι δημοφιλείς σύντροφοι της εποχής και του πολιτισμού μας. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο.

Σε αυτό το Webinar που θα γίνει

στις 23/1 μέσω Zoom στις 16.00-18.30, με τη Γιαννοπούλου Μαρία, Ψυχολόγο, Ειδικευμένη στην Ψυχοθεραπεία Gestalt και την Μαρία Αποστολοπούλου, Ψυχολόγο- Σχεσιακή Ψυχοθεραπεύτρια:

Θα συζητήσουμε μαζί το γιατίΘα προσπαθήσουμε να ορίσουμε αυτήν την κατάσταση, να την περιγράψουμε, καιΘα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας χτυπάει την πόρτα μέσα από βιωματικές ασκήσειςΠάρε μέρος και δήλωσε συμμετοχή στο σεμινάριο για την κατάθλιψη23 Ιανουαρίου16.00 – 18.3035€ & 25€ για φοιτητές και ανέργους

Δήλωση ενδιαφέροντος: μέχρι την Πέμπτη 21/01 στο email: [email protected]

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου και κλείσε θέση στο webinar. Εμείς θα είμαστε εκεί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Online σεμινάριο για την κατάθλιψη στη ζωή μας με βιωματικές ασκήσεις και απαντήσεις σε όσα σε απασχολούν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα