Τι τρώει η Kate Middleton μέσα σε μια μέρα και καταφέρνει να διατηρεί τη σιλουέτα της;

16:27 11/1/2021 - Πηγή: iPop

Όμορφη, κοινωνική και γοητευτική, η Kate Middleton έχει κεντρίσει τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια και έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη της βρετανικής οικογένειας. Αλλά με μια τόσο busy ρουτίνα, πολλά ταξίδια και μια μεγάλη οικογένεια, το να υιοθετήσει κανείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής μπορεί να γίνει ο μόνος τρόπος για να διατηρήσει το σώμα και το μυαλό του σε τέλεια λειτουργική κατάσταση – και η Middleton

φαίνεται πως πραγματικά τα έχει καταφέρει! Η διατροφή της Kate Middleton βασίζεται σε υγιεινές και φρέσκες τροφές, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, που της προσδίδουν την ενέργεια που χρειάζεται, ενώ παράλληλα τη βοηθούν να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Σε μια τυπική ημέρα, η Δούκισσα του Cambridge συνήθως επιλέγει μια ισορροπημένη διατροφή, ξεκινώντας τη μέρα της με ένα smoothie, σύμφωνα με πηγές της Daily Mail. Στο καθημερινό της διατροφολόγιο προσθέτει φρέσκα συστατικά όπως λάχανο, σπιρουλίνα, matcha, σπανάκι, μαρούλι, κόλιαντρο και βατόμουρα. Και όταν έχει τη διάθεση για κάτι πιο γλυκό; Διαλέγει γάλα αμυγδάλου!

Η καθημερινή διατροφή της Jennifer Aniston

Όσον αφορά το μεσημεριανό γεύμα, η Middleton αποφεύγει την κατανάλωση κρέατος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Chef Raghu Deora στο Hello! Τα πιάτα που ετοίμασε για την Kate και τον William κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ινδία ήταν χορτοφαγικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβε.

Instagram account/ kensingtonroyal 

Η Middleton έχει παραδεχθεί επίσης ότι έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κάρι, ενώ ο William προσπαθεί να το συνηθίσει!

Αντί για κρέας, για το μεσημεριανό γεύμα της η Δούκισσα προτιμά καρπούζι, ταμπουλέ, ceviche και ακόμη και gazpacho, μια κρύα ισπανική σούπα με λαχανικά.

Η καθημερινή διατροφή της Jennifer Lopez

Το βράδυ, το σπιτικό φαγητό είναι το αγαπημένο της Kate. “Επιδίδεται στο χόμπι της να μαγειρεύει το αγαπημένο δείπνο του William – το ψητό κοτόπουλο”, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Vanity Fair.

Η καθημερινή διατροφή της Kate Middleton είναι ισορροπημένη, χωρίς υπερβολές, ενώ όπως παρατηρεί κανείς αποφεύγει εντελώς τη ζάχαρη κι αυτό από μόνο του τη βοηθά να διατηρήσει το σώμα της σε υγιή κιλά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι τρώει η Kate Middleton μέσα σε μια μέρα και καταφέρνει να διατηρεί τη σιλουέτα της; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα