Masterchef: Αυτή είναι η τελική δεκάδα που θα διεκδικήσει τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο του διαγωνισμού

12:27 30/4/2022 - Πηγή: iPop

Το επεισόδιο της Παρασκευής 29/04 έκρινε την τελική δεκάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα Masterchef και οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους για να μείνουν στο παιχνίδι και να περάσουν στην τελική ευθεία. Ωστόσο, ένας παίκτης δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε το όνειρο του τίτλου.

Masterchef: Η δοκιμασία που διαμόρφωσε την τελική δεκάδα

Οι δύο διαγωνιζόμενοι που βρέθηκαν να παλεύουν για μια θέση στην δεκάδα ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης και η Ελισάβετ Κοντοκώστα οι οποία κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο αντιπροσωπευτικό της Ρώμης, του chef

Elio Sironi για να κερδίσουν την παραμονή τους στο “MasterChef”. Το στήσιμο του “Μπόμπαινα” δεν άρεσε και ιδιαίτερα στην κριτική επιτροπή, αλλά η γεύση, του επέτρεψε να ξεπεράσει την Ελισάβετ σε βαθμούς (31 – 27). Με αυτόν τον τρόπο, η παίκτρια βρέθηκε εκτός της τελικής δεκάδας του διαγωνισμού.

Νωρίτερα, μετά το τέλος της ψηφοφορίας τον λόγο πήρε ο «Μπόμπαινας» και τα πνεύματα οξύνθηκαν με αφορμή τις αρνητικές ψήφους του Χριστόφορου και του Νίκου στην Ελισάβετ. Ο «Μπόμπαινας» θεώρησε πως ο Νίκος με τον Χριστόφορο είχαν συνεννοηθεί από την αρχή να βγάλουν στον τάκο την Ελισάβετ.

Η παίκτρια, αν και έβαλε τα δυνατά της, δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι με την τελική δεκάδα να συμπληρώνεται χωρίς αυτήν. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια του reality μαγειρικής θα δούμε να διαγωνίζονται οι εξής παίκτες:

ΧριστόφοροςΠαναγιώτηςΝίκος Παπαϊωάννου Νίκος ΜπέρκαςΝικήταςΜάριοςΚαλλιόπη ΕλπίδαΔημήτρηςΓιάννης

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Masterchef: Αυτή είναι η τελική δεκάδα που θα διεκδικήσει τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο του διαγωνισμού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα