11 χρόνια Kate & William! – Ποιο είναι το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης τους;

20:41 29/4/2022 - Πηγή: iPop

Χρόνια πολλά στον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge! Οι δυο τους γιορτάζουν 11 χρόνια γάμου σήμερα, 29 Απριλίου, και είναι δίκαιο να πούμε ότι έχουν δυναμώσει κι έχουν εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της σχέσης τους!

Σε συνέντευξη στο Marie Claire ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Andy Coley μίλησε για τις σκέψεις του σχετικά με την εξέλιξη του βασιλικού ζευγαριού αυτά τα 11 χρόνια.

Love is in the air! Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton

αποδεικνύουν για άλλη μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι!

Kate & William: Οι ειδικοί σχολιάζουν την πορεία του ζευγαριού

«Αν μπορούσα να συνοψίσω το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του William και της Kate σε μια πρόταση, θα ήταν «Ένα ζευγάρι που μεγαλώνει μαζί, μένει μαζί» και είδαμε την εξέλιξη και την ανάπτυξή τους από την αρχή αυτής της σχέσης», δήλωσε ο ειδικός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Οι βασιλικοί τους ρόλοι δεν ήταν πάντα «ανθρώπινοι» για τους Cambridges. «Στα παλαιότερα χρόνια, οι φωτογραφίες τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν πολύ πιο επίσημες, και οι δύο ήταν στημένοι και χαμογελαστοί, λίγο απρόσιτοι προς τον απλό λαό», λέει ο Coley.

Ευτυχώς, όμως, αυτή η συνήθεια έχει αλλάξει τώρα. «Ο William έχει γίνει πιο τρυφερός με την Kate, την κοιτάζει γλυκά, την αγγίζει κι εκείνη φαίνεται να απολαμβάνει την προσοχή του. Οι φωτογραφίες τους φαίνονται πολύ πιο φυσικές και τα χαμόγελα πιο ζεστά και πιο γνήσια».

Τα τελευταία χρόνια, ο ειδικός σχολιαστής, διακρίνει μια ωριμότητα στο ζευγάρι. «Οι επίσημες φωτογραφίες τους εξακολουθούν να διατηρούν την προσωπική τους νότα, αλλά μπορεί κάποιος να παρατηρήσει την ωριμότητα που χαρακτηρίζει το ζευγάρι».

H φάτσα του Πρίγκιπα William όταν είδε μπροστά σε κόσμο πλάνα απ’ τον γάμο του θα σε κάνει κι εσένα να σκάσεις ένα χαμόγελο! (Video)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Είναι ξεκάθαρο ότι παρά τις προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν δουλέψει σκληρά για τον γάμο και τον έρωτά τους.

«Η αγάπη δεν είναι το μόνο που υπάρχει σε μία σχέση. ​​Υπάρχει η χημεία και η έλξη. Αυτά υπήρξαν για τον Will και την Kate στο πανεπιστήμιο. Η αγάπη, ωστόσο, είναι μια συμπεριφορά. Η αγάπη δημιουργείται. Η αγάπη είναι μια καθημερινή πρακτική. Είναι μια συνειδητή πράξη, όπου δύο εμφανίζονται ο ένας στην ζωή του άλλου κάθε μέρα για να επιλέξουν συνειδητά να αγαπήσουν, να ενεργήσουν, να αντιδράσουν, να επικοινωνήσουν, να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

«Τίποτα δεν μένει ίδιο και είναι μια επιλογή να αγαπάμε ο ένας τον άλλον σήμερα και να εξελισσόμαστε μαζί. Έχουμε δει τον William και την Kate να το κάνουν αυτό ξανά και ξανά και τους εύχομαι ακόμα περισσότερη αγάπη, υπομονή και εξέλιξη στα χρόνια και στα στάδια της ζωής», συμπλήρωσε ο Coley.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 11 χρόνια Kate & William! – Ποιο είναι το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης τους; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα