MasterChef: Πολύ άγχος, πολλά γλυκά και 3 νέες λευκές ποδιές!

11:31 4/2/2021 - Πηγή: iPop

Στην πρώτη φάση των οντισιόν του MasterChef οι υποψήφιοι τα δίνουν όλα διεκδικώντας είτε τα 3 “ναι” για να μπουν απευθείας στο σπίτι είτε 2 “ναι” για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε πολλά γλυκά, εντυπωσιακά πιάτα και 3 λευκές ποδιές μέσα σε μια μέρα! Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι δεν μπόρεσαν να περάσουν στο bootcamp;

΄Οσα είδαμε στη συνέχεια στην πρώτη φάση των οντισιόν του MasterChef

Ο Παναγιώτης, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, εντυπωσίασε τους κριτές με το γιουβαρλάκι του, το οποίο,

αν και χωράει βελτιώσεις, ήταν αρκετό για να πάρει 3 “ναι” και να μπει στο σπίτι.

Η Βίλλυ με την τάρτα της κατάφερε επίσης να εντυπωσιάσει τους σεφ και κριτές και, παρά το τεράστιο άγχος της που όπως της είπαν πρέπει να το διαχειριστεί, πήρε τη λευκή ποδιά και θα την δούμε στο σπίτι!

Η Κωνσταντίνα, επαγγελματίας ζαχαροπλάστης, με το τηγανητό της ρυζόγαλο πήρε άνετα 3 “ναι” και μπήκε στο σπίτι.

Η Αργυρώ, η οποία είχε ξαναδηλώσει συμμετοχή παίρνοντας μάλιστα ποδιά αλλά είχε αποφασίσει μόνη της να μην συνεχίσει, έφτιαξε ένα γλυκό που της έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι στη φάση του bootcamp.

Ο δίμετρος Γιώργος με τις γαρίδες του απέσπασε 2 “ναι” και θα τον δούμε στην επόμενη φάση.

H Ελευθερία δοκίμασε την τύχη της στο MasterChef, πηγαίνοντας σούσι και ταρτάρ, και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν πολύ αυστηρός. Η Ελευθερία έκανε νόστιμο πιάτο, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να την περάσει στην επόμενο φάση. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κοντιζάς “μπορεί το μισό μου ελληνικό στοιχείο να να σου έλεγε ναι”.

O Γιώργος με την Αθηναϊκή του δεν άφησε ικανοποιημένους τους τρεις κριτές με αποτέλεσμα να μην του δώσουν δεύτερη ευκαιρία.

Ο κύριος Γιώργος, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Έκτορα Μποτρίνι, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, παρά την εμπειρία του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Πολύ άγχος, πολλά γλυκά και 3 νέες λευκές ποδιές! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα