Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου! Το πριν και το μετά αυτού του εγκαταλελειμμένου κτίσματος είναι εντυπωσιακό

17:08 3/2/2021 - Πηγή: iPop

Βλέποντας κανείς την εικόνα αυτού του στάβλου/ αχυρώνα στη μέση του πουθενά, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε ένα εντυπωσιακό κτίριο με καθρέφτες, που έχει γίνει ένα με το περιβάλλον!

Στη μέση της ερήμου στην Καλιφόρνια, υπήρχε εδώ και χρόνια ένας εγκαταλελειμμένος αχυρώνας. Το φθαρμένο κτίριο τράβηξε την προσοχή του Phillip Smith. Ο καλλιτέχνης αποφάσισε να μετατρέψει τον αχυρώνα σε ένα μοναδικό «ζωντανό» έργο τέχνης.

Ο

εγκαταλελειμμένος ξύλινος αχυρώνας βρισκόταν στην έρημο για πάνω από εβδομήντα χρόνια. Το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται η ξύλινη κατασκευή είναι εξαιρετικά όμορφο. Σε μια μεγάλη κενή πεδιάδα, με βράχια στο βάθος, ο αχυρώνας σχεδόν εξαφανίζεται ανάμεσα στο τοπίο. Ο καλλιτέχνης Phillip Smith το εκμεταλλεύτηκε κι έφτιαξε ένα έξυπνο σχέδιο για να ενσωματώσει τον αχυρώνα στην έρημο, βάζοντας καθρέφτες στο εξωτερικό του.

Κτίρια υπέροχα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον | Photos

Δες το πριν και το μετά, όπου μεταμορφώθηκε σε ένα εντυπωσιακό κτίριο με καθρέφτες:

Ο αχυρώνας ήταν σαπισμένος όταν ο Smith ανέλαβε την ανακατασκευή του. Αντικατέστησε πολλές σανίδες με καθρέφτες. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: Φαίνεται σαν να μπορείς να δεις μέσα από τον αχυρώνα!

Η οροφή φαίνεται επίσης σαν να επιπλέει! Στο φως της ημέρας, οι καθρέφτες αντικατοπτρίζουν το περιβάλλον της ερήμου, το οποίο φαίνεται πανέμορφο. Επειδή η θέση του ήλιου σε σχέση με τον αχυρώνα αλλάζει συνεχώς, η αντανάκλαση αλλάζει επίσης. Ως αποτέλεσμα, είναι ένα «ζωντανό έργο τέχνης» που αλλάζει συνεχώς μορφές!

Το ψηλότερο κτίριο του κόσμου από ψηλά! (Video)

Τα φώτα LED που έχουν επίσης τοποθετηθεί στα κουφώματα των πορτών και των παραθύρων, δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ όταν πέφτει το σκοτάδι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου! Το πριν και το μετά αυτού του εγκαταλελειμμένου κτίσματος είναι εντυπωσιακό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα