MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος με την κονσέρβα, αυτός που πήγε για να τα βρει με την πρώην του και η κοπέλα που συγκίνησε τους κριτές

12:00 29/1/2020 - Πηγή: iPop

Οι οντισιόν του MasterChef συνεχίζονται για την αναζήτηση του επόμενου σεφ που θα κατακτήσει την Ελλάδα. Οι κριτές Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους διαγωνιζόμενους για δεύτερη μέρα, οι οποίοι έδωσαν μάχη για να πάρουν τη λευκή ποδιά.

Το δεύτερο επεισόδιο είχε λίγο απ’ όλα! Επίδοξους σεφ που απογοήτευσαν τους κριτές, έναν διαγωνιζόμενο που πήγε με κονσέρβα, έναν που δήλωσε εμμέσως πλην

σαφώς ότι πήγε με σκοπό να τα ξαναβρεί με την πρώην του και μια σεφ, η οποία συγκίνησε και τους τρεις με την ιστορία της, τη θέλησή της, αλλά και το άριστο πιάτο της.

Όλα όσα είδαμε στις οντισιόν του MasterChef στο 2ο επεισόδιο

Ο Σταύρος ήταν ο πρώτος παίκτης που βρέθηκε μπροστά στους κριτές και σχολιάστηκε έντονα για τις στιλιστικές του επιλογές, καθώς φορούσε ένα ανοιχτό πουκάμισο με ένα μπλουζάκι από μέσα και γυαλιά ηλίου. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έμεινε δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά του και είπε όχι, με τους άλλους δύο κριτές να του λένε ναι, με αποτέλεσμα να περνάει στην επόμενη φάση.

Ο Γιάννης με καταγωγή από τις Φιλιππίνες ήταν από εκείνους που εντυπωσίασαν τους κριτές, αφού παρουσίασε μια διαφορετική πρόταση του μουσακά με ασιατικές επιρροές. Ο τρόπος που δούλευε και το γευστικό πιάτο του, του χάρισαν την πρόκριση, ενώ οι κριτές ζήτησαν τον μουσακά για να τον… αποτελειώσουν!

Ο Παναγιώτης ο ανθοπώλης έκανε τους κριτές να γελάσουν αφού αποκάλυψε πως το email του είναι “προικισμένος”, όμως, οι μαγειρικές του ικανότητες δεν ήταν αρκετές ώστε να πάρει τη λευκή ποδιά.

Τα καλύτερα σχόλια για το MasterChef στο Twitter.

Η Καρολίνα από τη Γερμανία, που είχε πάει στο γερμανικό MasterChef, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στην Ελλάδα, ωστόσο, μερικές ατυχίες που είχε κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, της στοίχισαν τη θέση της στην επόμενη φάση.

Ο Ευαγόρας απογοήτευσε περισσότερο απ’ όλους τους κριτές αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στις οντισιόν και παρόλα αυτά επέλεξε να παρακούσει τους κανονισμούς και να κάνει μια σάλτσα χρησιμοποιώντας φασόλια σε κονσέρβα.

Ο Φίλιππος Τσιάβος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως πήγε στις οντισιόν του MasterChef για να τα… ξαναβρεί με την πρώην του, βέβαια, δεν ξέρουμε πώς θα το καταφέρει αυτό αφού έλεγε συνεχώς πως μετά την πρώην του είχε στη ζωή του πολλές άλλες υπάρξεις! Παρά την αρχική εντύπωση που σχημάτισαν οι κριτές, τελικά το πιάτο του εντυπωσίασε τους κριτές κι έτσι πήρε τη λευκή ποδιά.

Η Μαρλέν Δρικάκη από την Κρήτη παρουσίασε ένα ramen πιάτο, μια ριψοκίνδυνη κίνηση αφού κανείς δεν τα βάζει με τον Σωτήρη Κοντιζά στην ασιατική κουζίνα! Ωστόσο, κατάφερε να πείσει τους δύο απ’ τους τρεις κριτές, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει μάλιστα πως άνετα θα το έτρωγε ένα μεσημεράκι. Έτσι πήρε τη λευκή ποδιά υποσχόμενη να δείξει τι άλλο μπορεί να κάνει.

Ο Νίκος ήταν ο διαγωνιζόμενος με τον οποίο οι κριτές πέρασαν τις καλύτερες στιγμές τους, ενώ η ομάδα του μοντάζ έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, όταν ο Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε πόσο θεατρικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο μαγείρευε! Ο αξιαγάπητος Νίκος κέρδισε την καρδιά των κριτών αλλά όχι και τη λευκή ποδιά, αφού το πιάτο του δεν τους άφησε ικανοποιημένους.

H Κατερίνα Ελένη, συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της, αφού έφυγε απ’ το σπίτι της στα 14 της χρόνια κι από τότε εργάζεται. Δούλεψε για να βγάλει χρήματα να σπουδάσει κομμωτική, κάτι με το οποίο ασχολιόταν μέχρι σήμερα, αλλά ένα πρόβλημα υγείας που είχε την έκανε να αναθεωρήσει και να αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη. Πήρε τρία ναι κι ανυπομονούμε να την δούμε στην επόμενη φάση!

Δες το trailer της Τετάρτης:

Δες ακόμα:

Σοκαρισμένο το ελληνικό Ίντερνετ με τη διαφορετικότητα στο MasterChef

Το άρθρο MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος με την κονσέρβα, αυτός που πήγε για να τα βρει με την πρώην του και η κοπέλα που συγκίνησε τους κριτές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα