Ώρα για γρίφους! Για να δούμε… τι ψάρια πιάνεις;

19:06 17/2/2020 - Πηγή: iPop

Πόσο αγαπάμε αυτά τα τεστ με γρίφους που μας κάνουν λίγο πιο έξυπνους! Γιατί, ναι, έχει αποδειχθεί ότι οι γρίφοι και γενικά οποιαδήποτε παιχνίδια που σχετίζονται με τη σκέψη, εξασκούν το μυαλό μας και μας κάνουν πιο έξυπνους!

Τι περιλαμβάνει πολλές λέξεις αλλά ποτέ δεν μιλάει; Είμαι άσπρο όταν είμαι βρώμικο και μαύρο όταν είμαι βρώμικο, τι είμαι; Δεν έχω πόδια, δεν έχω χέρια, δεν έχω φτερά, αλλά σκαρφαλώνω, τι είμαι; Ποιο δωμάτιο του σπιτιού αποφεύγουν τα φαντάσματα; Τι είναι μαύρο όταν το αγοράζεις, κόκκινο όταν το χρησιμοποιείς

και γκρι όταν το πατάς;

Αυτές κι άλλες τέτοιες σπαζοκεφαλιές περιλαμβάνονται στο τεστ με γρίφους που θα σε κάνει να κάψεις το μυαλό σου!

Κάνε το τεστ με γρίφους:

Τι μπορείς άλλο μπορείς να κάνεις, όμως, για να ακονίσεις το μυαλό σου;

Εάν θέλεις να κάνεις το μυαλό σου ξυράφι, το να λύνεις γρίφους δεν είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορείς να το καταφέρεις!

Παρακάτω θα δεις πώς αλλιώς μπορείς να εξασκήσεις το μυαλό σου, γιατί, όπως και το σώμα, έτσι και το μυαλό χρειάζεται τη γυμναστική του!

Εξάσκησε τη δημιουργικότητα σου: Πώς θα το κάνεις; Ο τρόπος είναι απλός! Θα σταματήσεις να επαναπαύεσαι και θα ψάχνεις δημιουργικές ασχολίες. Μπορείς να αρχίσεις τις χειροτεχνίες ή ακόμα και να παίζεις παιχνίδια.Παίξε με την μνήμη σου: Σκέψου το παρελθόν μίλησε με φίλους και προσπάθησε να θυμηθείς λεπτομέρειες που έχεις ξεχάσει. Φυσικά μην αγχώνεσαι! Είναι πολύ λογικό με την πάροδο των χρόνων να αφήνεις μερικά πράγματα πίσω. Μπορείς επίσης να βρεις πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια μνήμης που θα σε διασκεδάσουν και θα εξασκήσουν παράλληλα τη μνήμη σου.Γυμνάσου: Η γυμναστική είναι ένας πολύ απλός και παράλληλα δραστικός τρόπος να ακονίσεις το μυαλό σου είναι να ξεκινήσεις τη γυμναστική. Χωρίς καν να το καταλάβεις, θα δεις αποτελέσματα και μάλιστα πιο άμεσα απ΄όσα φαντάζεσαι. Συν τοις άλλοις, θα αποκτήσεις και ένα γυμνασμένο κορμί!Δες ακόμα:

Το τεστ με τους γρίφους που θα σε τρελάνει

Το άρθρο Ώρα για γρίφους! Για να δούμε… τι ψάρια πιάνεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα