MasterChef: Αποχώρησε η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια και το Twitter την αποθέωσε

10:14 6/5/2020 - Πηγή: iPop

Επιβεβαιώνοντας τα spoilers που είχαν κυκλοφορήσει, αποχώρησε η Κατερίνα απ’ το MasterChef, ενώ πριν φύγει ξέσπασε λέγοντας ότι δεν περνάει καθόλου καλά στο σπίτι, «δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν».

Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν γυναικεία υπόθεση, αφού οι κριτές ανακοίνωσαν απ’ την αρχή του επεισοδίου ότι οι τρεις υποψήφιες ήταν η Ντέμη, η Μαριάννα και η Κατερίνα.

Όμως, πριν δούμε την δοκιμασία αποχώρησης έπρεπε να μάθουμε ποιος είναι ο νέος κάτοχος της κάρτας ασυλίας. Επιβεβαιώνοντας

κι εδώ τα spoilers, ο Γιώργος αναδείχθηκε ο νικητής της δοκιμασίας, αρχηγός της επόμενης ομαδικής και πήρε στην κατοχή του την κάρτα ασυλίας.

Οι 5 αδικημένοι «MasterChefs» που δεν σήκωσαν το… τρόπαιο!

Η δοκιμασία αποχώρησης

Οι τρεις παίκτριες έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με ντάμπλινγκς, καπνιστή γαρίδα και ταραμά. Και οι τρεις φάνηκε να δυσκολεύονται και να πιέζονται πολύ με τον χρόνο, με την Κατερίνα βέβαια να έχει εχθρό της εκτός απ’ τον χρόνο, και την κακή ψυχολογία της.

«Λειτουργούν πολλοί άνθρωποι υπόγεια μέσα στο σπίτι για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά, να μου χαλάσουν την ψυχολογία και το καταφέρνουν πάρα πολύ καλά… Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν! Γίνεται φασαρία, γίνεται κανιβαλισμός, γίνονται ίντριγκες… πολλά. Δεν πρέπει να αφήνω να με επηρεάζουν, αλλά με επηρεάζουν!», είπε η Κατερίνα πριν τη δοκιμασία, λέγοντας δε θέλει να τη βοηθήσει κανείς!

Καταπίνεις, καταπίνεις και δε χωράει άλλο να καταπιείς! Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω… Έχω φτάσει σε ένα σημείο να λέω τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο. Δεν έχω καμία σχέση!

Σε πολλές στιγμές της δοκιμασίας, η Κατερίνα έδειξε διάθεση να τα παρατήσει και δεν έδωσε σίγουρα το 100% της εαυτού της, γι’ αυτό και στο τέλος δεν πρόλαβε να βάλει την γαρίδα στο πιάτο.

Το όλο κλίμα μετέδωσε η Ντέμη, με κάτι που είπε πριν τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων:

Θέλω να μαγειρέψω καλά και να παραμείνω στον διαγωνισμό. Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι ότι φοβάμαι μήπως δε τη διώξω την κομμώτρια και τι θα κάνω αν φύγω εγώ και όχι εκείνη; Σε ποιο πηγάδι θα πάω να κρυφτώ μετά;

Πώς αποχώρησε η Κατερίνα

Μετά από ένα ρεσιτάλ κακίας της Μαριάννας και της Ντέμης ενώ περίμεναν τα αποτελέσματα, οι κριτές κάλεσαν μέσα στις τρεις υποψήφιες.

Οι κριτές είπαν στην Κατερίνα πως έκανε μεγάλο λάθος που δεν έβαλε την γαρίδα στο πιάτο της καθώς η Μαριάννα είχε μια εντελώς ωμή γαρίδα. Αυτό σημαίνει ότι εάν την είχε βάλει, ενδεχομένως το αποτέλεσμα να ήταν πολύ διαφορετικό.

Σε βαρύ κλίμα, οι κριτές ανακοίνωσαν στην Κατερίνα πως αποχωρεί, με τον μέντορά της, Σωτήρη Κοντιζά, να της λέει πως ήταν σίγουρος πως θα πάει πολύ παραπέρα εάν δεν είχε αυτή την κακή μέρα.

Μάλιστα, η Κατερίνα αποχαιρέτησε τους κριτές σε κλίμα συγκίνησης, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μην μπορεί να κρύψει την στεναχώρια του.

Κι ενώ η Ντέμη και η Μαριάννα έκαναν πάρτι κι επέστρεψαν σπίτι, το πάρτι συνεχίστηκε και με την Μάρλεν να λέει “απίστευτο έφυγε η κατσαρίδα” και τον Διονύση από δίπλα να σκάει στα γέλια.

Το πάρτι διέκοψε το γράμμα που είχε αφήσει η Κατερίνα και προκάλεσε σε όλους αμηχανία, με τους περισσότερους δυστυχώς να μην αντιλαμβάνονται τι εννοούσε με τα όσα έγραφε περί μπέσας.

Μόνο ο Γιώργος, ο Σταύρος και ο Σταυρής αξίζουν respect για την αντίδρασή τους, αφού ζήτησαν να την χειροκροτήσουν όλοι γιατί αν και ερασιτέχνης, κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά κι είχε τεράστια εξέλιξη.

Μάλιστα, ο Γιώργος άφησε στην άκρη την κόντρα τους και έδειξε να έχει ακόμα και μια πίκρα για την αποχώρησή της.

Στο μεταξύ, όταν αποχώρησε η Κατερίνα, το Twitter έτρεξε να την αποθεώσει, της είπε μπράβο για το γράμμα που άφησε ενώ την επιβράβευσε για την ειλικρίνειά της.

Respect ! #masterchefgr pic.twitter.com/WoLZQK4F8v

— Ο Ρεαλιστής_GR (@Realistis_GR) May 5, 2020

Αυτή ήταν όλο το #MasterChefGR και η πιο παντελονάτη εκεί μέσα! pic.twitter.com/dPElQ18VHh

— Blak Leon (@BlakLeonGR) May 5, 2020

Ήρθε ως κομμώτρια..
Διακρίθηκε ως μαγείρισσα αν και ερασιτέχνης..
Προπάντων εγινε η φωνή του λαού στο παιχνίδι.. #MasterChefGR pic.twitter.com/CKIo5zMi7G

— Dolcitos® (@dolcitakos) May 5, 2020

Ο μόνος λόγος που βλέπαμε φέτος. Θα μας λείψεις ρε ειδωλαρα! #masterchefGR pic.twitter.com/9GAYg1OlLT

— Ο Κραχτης Home edition

Keywords
Τυχαία Θέματα