MasterChef: To μεγάλο φάουλ του Γιώργου που εξόργισε τους κριτές

12:07 8/4/2020 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος απ’ το MasterChef εξόργισε τους κριτές μ’ ένα φάουλ που έκανε στο Τεστ Δημιουργικότητας με αποτέλεσμα να πηγαίνει κατευθείαν στον “ντάκο”. Τι έγινε σε Mystery Box και ποιος είναι ο νέος κάτοχος της κάρτας ασυλίας;

Οι 11 καλύτεροι του MasterChef μπήκαν στην κουζίνα για ένα ακόμα Mystery Box, το οποίο έκρυβε λαχανικά, με τα οποία έπρεπε να δημιουργήσουν ένα γλυκό!

Ο Σταυρής αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της δοκιμασίας και είχε το πλεονέκτημα για το Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι τρεις καμπάνες που είχε μπροστά του είχαν μπαρμπούνια, μύδια και γλώσσα, τα οποία πήγαιναν “παρέα” με μια σακούλα συγκεκριμένου μεγέθους, η οποία ήταν και το όριο στο πόσα υλικά έπρεπε να πάρουν οι παίκτες. Το πρώτο του πλεονέκτημα ήταν να επιλέξει με ποιο υλικό θα μαγειρέψουν οι συμπαίκτες του, κάτι που φυσικά σήμαινε ότι αυτόματα επέλεγε και το όριο στα υλικά που θα είχε ο κάθε παίκτης. Ο Σταυρής επέλεξε να μαγειρέψει κανονικά και να διεκδικήσει και ο ίδιος την κάρτα ασυλίας.

Οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν να ζορίζονται για να βγάλουν το αποτέλεσμα, καθώς ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι έπρεπε να βγάλουν 3 πιάτα συνολικά, ένα για κάθε κριτή.

Τι κάνουν σήμερα οι νικητές του MasterChef;

Ο Γιώργος απ’ το MasterChef εξόργισε τους κριτές

Κι αφού ο χρόνος είχε τελειώσει, ο Γιώργος αποφάσισε να βάλει στα πιάτα του φύλλα καπουτσίνο. Η παραγωγή τον ρώτησε εάν όλα όσα έβαλε ήταν εντός χρόνου, με τον ίδιο να λέει στην κάμερα πως δεν έκανε κάτι εκτός χρόνου. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα ουσιαστικά αναγκάστηκε να το παραδεχτεί και δήλωσε και πως θα το πει στους κριτές.

Οι τρεις κριτές επέλεξαν να μην δοκιμάσουν το πιάτο του, αφού αυτό που έκανε παραβίαζε τους κανονισμούς και μπήκε αυτόματα στους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Τα τρία καλύτερα πιάτα ήταν του Τζον, του Σταυρή και της Μαρίας, με την Μαρία να κερδίζει τελικά τη δοκιμασία και την κάρτα ασυλίας.

Οι τρεις υποψήφιοι είναι ο Γιώργος, η Ντέμη και ο Ηρακλής, οι οποίοι θα κληθούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Δες ακόμα:

Ανατροπή! Η αποχώρηση απ’ το MasterChef που δεν περίμενε κανείς

Το άρθρο MasterChef: To μεγάλο φάουλ του Γιώργου που εξόργισε τους κριτές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα