Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Διπρόσωπη η Βίλα σώθηκε από το VAR (highlights)

Η ομάδα του Έμερι λίγες ημέρες πριν κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κόνφερενς, μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 4′ με αυτογκόλ του Κουκουρέγια σε γύρισμα του Μακ Γκιν. Μέχρι το 15′ είχε άλλες 2 ευκαιρίες με Ντινιε και Γουάτκινς και στη συνέχεια άφησε μπάλα στην Τσέλσι ψάχνοντας την κόντρα.

Στο 34′ ο Τζάκσον σημάδεψε το δοκάρι και λίγο πριν φύγει το ημίχρονο ο Ρότζερς με δεξί πλασέ έγραψε το 2-0. Αυτό ήταν, η Βίλα έσβησε μηχανές, θεώρησε πως έχει τελειώσει

το ματς αφήνοντας μπάλα και γήπεδο στους μπλε. Η Τσέλσι μείωσε με τον εξαιρετικό Μαντουέκε στο 63′ και είχε άλλες 2 ευκαιρίες με Πάλμερ και Μαντουέκε να αστοχούν.

Στο 81′ ο Γκάλαγκερ με καταπληκτικό αριστερό ισοφάρισε ενώ στο 4ο των καθυστερήσεων ο Πάλμερ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ είδε τον Όλσεν να πετάει την μπάλα κόρνερ. Από το κόρνερ ο Μπαντιασίλ γύρισε στον Ντισασί και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το 2-3 δε μέτρησε ποτέ με το διαιτητή Πόσον να συμβουλεύεται την οθόνη και να σφυρίζει φάουλ του Μπαντιασίλ πάνω στον Ντιέγκο Κάρλος.

Ο Έμερι είδε τόσο τον Τίλεμανς όσο και τον γκολκίπερ Μαρτίνεζ να αποχωρούν τραυματίες από την αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα