Mad Clip: Εμφανίστηκε και κατέθεσε στις αρχές ο οδηγός του Audi

10:35 3/9/2021 - Πηγή: iPop

Ο θάνατος του 34χρονου τράπερ έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Οι αρχές εξέδωσαν την Πέμπτη ανακοίνωση ενημερώνοντας πως αναζητείται ο οδηγός του Audi, το οποίο ερευνάται για τυχόν εμπλοκή στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του δεξιοτίμονου σκούρου AUDI R8 με κίτρινες πινακίδες, εμφανίστηκε στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και υποστήριξε πως δεν είχε καμία εμπλοκή στο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε

ότι γυρνούσε από νυχτερινή έξοδο, δεν γνώριζε τον τραγουδιστή και δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ του αυτοκινήτου του ίδιου και του Mad Clip.

Ως προς το τελευταίο, τα όσα υποστήριξε συμπίπτουν με όσα γνωρίζει η Τροχαία. Ο αρμόδιος εισαγγελέας ενημερώθηκε για την κατάθεση του οδηγού και αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος.

Σημειώνεται πως για το δυστύχημα σχηματίζεται δικογραφία με την προανάκριση να συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ αναμένεται να ζητηθεί και πραγματογνωμοσύνη.

Mad Clip: Οι αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις φίλων και συνεργατών του στα social media που συγκινούν

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί επίσης τις τελευταίες ώρες κατά πάσα πιθανότητα θα ερευνηθεί απ’ τις αρχές.

Το βίντεο φέρεται να είναι από το σημείο του δυστυχήματος λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από την πρόσκρουση του οχήματος του Mad Clip. Προς το παρόν, εξετάζεται η γνησιότητα του βίντεο.

Θυμίζουμε ότι το δυστύχημα συνέβη στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο τράπερ επέστρεφε από γάμο φίλων του. Ενώ οδηγούσε στη Βουλιαγμένη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης και στη συνέχεια σ’ ένα δέντρο. Η Πυροσβεστική με 12 πυροσβέστες και με 4 οχήματα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό μετά από σχεδόν δύο ώρες ενώ το όχημα του είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα. Ο Mad Clip είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Mad Clip: Εμφανίστηκε και κατέθεσε στις αρχές ο οδηγός του Audi εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα