Έρχεται ο ανταγωνιστής του Tik Tok

12:46 7/4/2020 - Πηγή: iPop

Με το Tik Tok να μετράει τα δικά του ρεκόρ και να έχει κερδίσει εκατομμύρια χρήστες απ’ όλο τον κόσμο, το YouTube αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση. Έτσι, φαίνεται πως έρχεται ο ανταγωνιστής του Tik Tok απ’ το YouTube,

τη μεγαλύτερη πλατφόρμα αναπαραγωγής video.

Ποιος θα είναι ο ανταγωνιστής του Tik Tok

Το YouTube επεξεργάζεται αυτήν τη στιγμή ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Shorts, το οποίο στοχεύει να ανταγωνιστεί το TikTok.

Το Shorts θα υπάρχει στο YouTube mobile app σαν ένα έξτρα χαρακτηριστικό, και δεν θα λανσαριστεί σαν ξεχωριστό προϊόν.

Τα lip sync videos είναι τρομερά δημοφιλή στο Tik Tok, και το YouTube θέλει τώρα να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έχει τις άδειες από πολύ μεγάλες επιτυχίες, τις οποίες μπορεί να διαθέσει στους χρήστες ώστε να τις χρησιμοποιήσουν στα videos που θα ανεβαίνουν στο Shorts.

Μπορεί κάποιος να σταματήσει την άνοδο του Tik Tok άραγε; Πολλές εταιρείες τεχνολογίας της Silicon Valley έχουν κάνει γενναίες προσπάθειες στο παρελθόν, αλλά καμία δεν τα έχει καταφέρει.

Το Facebook προσπάθησε με την κυκλοφορία της εφαρμογής Lasso, η οποία όμως, δεν είχε καμία ανταπόκριση. Το Instagram και το Snapchat προσπάθησαν να κερδίσουν έδαφος, υιοθετώντας μερικά απ’ τα χαρακτηριστικά του Tik Tok, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Το Byte, μια εφαρμογή βίντεο που ξεκίνησε φέτος από έναν από τους συνιδρυτές του Vine, είχε κάποια μικρή επιτυχία, αλλά εξακολουθεί να μην κυμαίνεται σε ανταγωνιστικά επίπεδα.

Δες ακόμα:

To Tik Tok είναι η εφαρμογή της καραντίνας!

Photo: Kon Karampelas/ Unsplash

Το άρθρο Έρχεται ο ανταγωνιστής του Tik Tok εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα