Love actually: Η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία απ’ τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια

19:11 12/10/2021 - Πηγή: iPop

Ο γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια πρωταγωνίστησε στα media, αν και το ζευγάρι έκανε έναν γάμο, σε πολύ κλειστό κύκλο στην Ύδρα.

Κυκλοφόρησαν ελάχιστες φωτογραφίες, κατά βάση με πλάνα απ’ τον χώρο του γάμου και από καλεσμένους, αλλά τώρα η ηθοποιός αποφάσισε να ανεβάσει την πρώτη επίσημη εικόνα απ’ τον γάμο της!

Ο πολιτικός γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια έγινε στην Ύδρα, το αγαπημένο τους νησί το οποίο επισκέπτονται τα καλοκαίρια, κάτω από άκρα

μυστικότητα.

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία απ’ τον γάμο ανέβηκε στο Instagram της ηθοποιού, η οποία πόσταρε μια εικόνα με την ίδια και τον επί χρόνια σύντροφό της, γράφοντας στη λεζάντα: «Πραγματική αγάπη 11.10.2021».

Η ανάρτηση και η φωτογραφία απ’ τον γάμο:

View this post on Instagram

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Στην τελετή, η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό δια χειρός MI-RO, ενώ ο τραγουδιστής επέλεξε ένα κοστούμι σε μπορντό απόχρωση.

Η μπομπονιέρα ήταν ένα μικρό γλαστράκι, στο οποίο το ζευγάρι είχε τοποθετήσει μια κάρτα η οποία έγραφε «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής και Τόνια. 11-10-2021».

Θυμίζουμε ότι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Δεκέμβριο του 2017, κι από τότε οι δυο τους αποτελούν ένα απ’ τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Love actually: Η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία απ’ τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Love, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστή Μαραβέγια,Love, tonia sotiropoulou, kosti maravegia