Τα rollers είναι πάλι στην μόδα! Πώς να αποκτήσεις το ονειρεμένο σπάσιμο στα μαλλιά σου που πάντα ζήλευες

15:05 29/1/2022 - Πηγή: iPop

Οι χαλαρές μπούκλες και ο όγκος που ήταν η απόλυτη τάση στα 90′ έχει επιστρέψει πανυγηρικά. Οι εικόνες που κατακλίζουν τα social μας φέρνουν στην μνήμη το στυλ της Cindy Crawford που άφησε εποχή με το χτένισμά της. Και ο μόνος τρόπος για να πετύχεις αυτό το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα είναι τα rollers! Δες πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αποκτήσεις το σπάσιμο που πάντα ήθελες.

Τα μαλλιά ρακούν είναι trending μετά από 22 χρόνια και η Rihanna

με την Dua Lipa είναι υπεύθυνες για την επιστροφή τους!

Πώς να χρησιμοποιήσεις τα rollers για τέλειο σπάσιμο

Όλες έχουμε δει τα μαλλιά μας να πέφτουν λίγο αφού τα έχουμε φτιάξει με το ψαλίδι για μπούκλες. Αυτό μπορείς να το αποφύγεις χρησιμοποιώντας τα rollers. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι αφήνουν τα μαλλιά να κρυώσουν και έπειτα διατηρούν την φόρμα τους.

Για να πετύχεις όμως αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις σωστά: Στέγνωσε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι και μια στρογγυλή χοντρή βούρτσα. Σε κάθε τούφα που στεγνώνεις πέρασε επιτόπου το roller. Στην συνέχεια άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν τελείως. Αφαίρεσε ένα ένα τα rollers και πέρνα μαλακά κάθε μπούκλα με μια μικρή βούρτσα για να τους δώσεις το σχήμα και το φινίρισμα που θες.

Για ίσια και λεπτά μαλλιά πρόσθεσε έναν καλό αφρό για να προετοιμάσεις τα μαλλιά και φρόντισε να στεγνώσεις το προϊόν πολύ καλά με το πιστολάκι. Εάν έχεις φυσικά σγουρά ή σπαστά μαλλιά η καλύτερη επιλογή για σένα είναι τα θερμαινόμενα rollers τα οποία διαμορφώνουν ευκολότερα το σχήμα που θες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα rollers είναι πάλι στην μόδα! Πώς να αποκτήσεις το ονειρεμένο σπάσιμο στα μαλλιά σου που πάντα ζήλευες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα