Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης – Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός χώρος

14:12 29/1/2022 - Πηγή: iPop

Νεκρός σε τροχαίο με την μηχανή του ο νεαρός σε ηλικία ηθοποιός Πάνος Νάτσης. Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 29/01, ενώ σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο νεαρός ηθοποιός οδηγώντας την μηχανή του συγκρούστηκε με νταλίκα.

Νεκρός σε τροχαίο ο Πάνος Νάτσης

Λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα ο ηθοποιός ήταν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στην οποία συμμετείχε και γιόρταζαν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Ο νεαρός ηθοποιός συμμετείχε επίσης στα γυρίσματα της σειράς «Σέρρες» την οποία

ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το βιογραφικό του

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!».

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης – Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός χώρος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα