Johnny Depp: Επιστρέφει ως Jack Sparrow στους «Πειρατές της Καραϊβικής»; – Η δήλωση του παραγωγού των ταινιών που αναζωπύρωσε τις φήμες

18:02 18/12/2022 - Πηγή: iPop

Οι Πειρατές της Καραϊβικής είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα franchise στον κόσμο με κέρδη άνω των 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο box office. Ωστόσο, η πορεία τους έμεινε στάσιμη αφού ο πρωταγωνιστής του franchise, Johnny Depp, αντιμετώπισε νομικά προβλήματα με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

Μετά την πρόσφατη δικαστική νίκη του Depp επί της πρώην συζύγου του, οι θαυμαστές ζήτησαν να επιστρέψει ο ηθοποιός σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του ως Captain Jack Sparrow.

Υπέρ του Johnny Depp η ετυμηγορία: Ένοχη η Heard για συκοφαντική δυσφήμιση

Johnny Depp – Πειρατές της Καραϊβικής: Επιστρέφει ως Jack Sparrow;

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο AP Entertainment, ο μακροχρόνιος παραγωγός των ταινιών, Jerry Bruckheimer, σχολίασε την πιθανή επιστροφή του Depp και δήλωσε ότι η επόμενη ταινία είναι ακόμα στα σκαριά. 

Σχετικά με τις φήμες και τις εικασίες που γίνονται περί επιστροφής του Depp στη νέα ταινία, o Bruckheimer επέλεξε με προσοχή τις λέξεις που χρησιμοποίησε στην απάντησή του και δήλωσε πως: «Το δουλεύουμε ακόμα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τους Πειρατές της Καραϊβικής 6 πως «τίποτα δεν έχει κατασταλάξει ακόμη, αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε μικρά βήματα προς ένα σενάριο».

"We're still working on it" – producer Jerry Bruckheimer discusses Johnny Depp's potential return to "Pirates of the Caribbean" pic.twitter.com/GrIre7W4bm

— AP Entertainment (@APEntertainment) December 13, 2022

Το 2020, υπήρξαν αναφορές ότι η Disney εργαζόταν σε ένα γυναικείο spinoff του franchise, στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Margot Robbie. Ενώ ο Bruckheimer δήλωσε τον Μάιο ότι εξακολουθούν να μιλούν με την Robbie για μια ταινία, η ηθοποιός αμφισβήτησε την πιθανότητα αυτή, όταν εξέφρασε τις αμφιβολίες της για το αν η Disney ενδιαφέρεται πραγματικά για την ταινία.

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard πρόκειται να γίνει ταινία! – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το πασίγνωστο πρώην ζευγάρι

Ως αποτέλεσμα, μια έκτη έκδοση του franchise με τον Depp να επαναλαμβάνει τον διάσημο χαρακτήρα είναι η τελευταία ελπίδα που έχουν οι θαυμαστές του για να τον απολαύσουν στον αγαπημένο τους ρόλο.

View this post on Instagram

A post shared by ℙ

Keywords
Τυχαία Θέματα