Jennifer Lopez και Ben Affleck: Το χρονικό της σχέσης τους και η επανασύνδεση

20:06 15/6/2021 - Πηγή: iPop

Πριν τους Marc Anthony και Alex Rodriguez, και πριν την Jennifer Garner και την Ana de Armas, ήταν οι Jennifer Lopez και Ben Affleck.

Οι Bennifer ήταν ζευγάρι και μάλιστα ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, πριν αποφασίσουν να χωρίσουν τους δρόμους τους το 2004. Ένα πρόσφατο ταξίδι στην Montana έφερε τα σενάρια της επανασύνδεσης, τα οποία επιβεβαιώθηκαν με τις τρυφερές στιγμές, στις οποίες τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Παρακάτω,

κάνουμε μια αναδρομή σε αυτή τη σχέση, το πώς γνωρίστηκαν ενώ φυσικά ξεχωριστή θέση σε αυτό το χρονικό της σχέσης έχει και το ροζ διαμάντι, με το οποίο ο Affleck είχε κάνει πρόταση γάμου στην J.Lo.

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Το χρονικό της σχέσης τους

2001: Έγινε η πρώτη γνωριμία στο set του Gigli. Εκείνη την εποχή, η star ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Cris Judd. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, αφού χώρισε η J.Lo.

2002: Ο Ben έκανε την εμφάνισή του στο Jenny from the Block.

Τον Νοέμβριο του 2002, αρραβωνιάστηκαν.

Η J. Lo είχε δηλώσει σχετικά με τον αρραβώνα και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι με το ροζ διαμάντι:

Είναι το πιο υπέροχο πράγμα που έχω δει ποτέ

Το διαμάντι φέρεται να είχε κοστίσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια στον Affleck.

2003: Έπαιξαν μαζί στην ταινία Jersey Girl.

Τον Σεπτέμβριο του 2003 ανέβαλαν τον γάμο τους, ανακοινώνοντάς το επίσημα, λέγοντας ότι δεν ήθελαν να στραφούν όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, γιατί δεν είχαν φανταστεί έτσι αυτό το γεγονός.

View this post on Instagram

A post shared by InStyle Deutschland (@instylegermany)

Ιανουάριος του 2004: Το ζευγάρι χώρισε. Στις 22 Ιανουαρίου 2004, οι δύο τους διέλυσαν τον αρραβώνα τους, με την J.Lo να επιβεβαιώνει τα νέα μέσω του εκπροσώπου της.

Απρίλιος του 2021: Οι Bennifer είναι ξανά μαζί! Αφού η J.Lo ανακοίνωσε τον χωρισμό της απ’ τον Alex Rodriguez και ο Affleck χώρισε με την Ana de Armas, οι δύο εντοπίστηκαν να βγαίνουν ξανά. Το Page Six ανέφερε στις 30 Απριλίου ότι ο ηθοποιός εθεάθη στο σπίτι της J.Lo στο Λος Άντζελες πολλές φορές.

Μάιος 2021: Οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Montana.

Ιούνιος 2021: Το ζευγάρι βρέθηκε σε οικογενειακό δείπνο, στο Nobu στο Malibu της Καλιφόρνια, την Κυριακή 13 Ιουνίου. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν, οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι, περνώντας καλά, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά!

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez & Ben Affleck (@lopezaffleck)

Εμάς μας αρέσει πολύ αυτή η επανασύνδεση και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Jennifer Lopez και Ben Affleck: Το χρονικό της σχέσης τους και η επανασύνδεση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα