J2US: Η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά που εκνεύρισε τη Βανδή και η αποχώρηση (Video)

11:32 3/5/2020 - Πηγή: iPop

Το Just The 2 Of Us επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μετά την παύση που είχε κάνει λόγω του κορονοϊού. Οι εμφανίσεις ήταν πολλές, όμως ο Τρύφωνας Σαμαράς στο J2US τράβηξε τα βλέμματα. 

Το Just The 2 Of Us είχε κάνει την πρεμιέρα του στα μέσα Μαρτίου, όμως το τηλεοπτικό show σταμάτησε αμέσως μετά λόγω του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων. Ενάμιση μήνα περίπου μετά το J2US επανήλθε

στις οθόνες μας με τα ζευγάρια αυτή τη φορά να διεκδικούν μια θέση στο επόμενο show. Οι εμφανίσεις ήταν πολλές και ιδιαίτερες, όμως μία ήταν αυτή που εκνεύρισε τους κριτές.

Στο δεύτερο show ο Τρύφωνας Σαμαράς στο J2US τραγούδησε το “Βγάλε το μαντήλι” με την Χαρά Βέρρα. Η εμφάνισή του βέβαια δεν ευχαρίστησε τους κριτές κι έκανε έξαλλη τη Δέσποινα Βανδή.

Όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω χαριτωμένο, δεν μου αρέσει. Είπες ένα παραδοσιακό τραγούδι, φορώντας μια παραδοσιακή φουστανέλα… Για τη δική μου αισθητική όλο αυτό δεν μου ταιριάζει. Μην το ξανακάνεις με το να ακουμπάς στην παράδοση. Σε οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην ελληνική μουσική και στην ελληνική παραδοσιακή μουσική 

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε λέγοντας στον Τρύφωνα Σαμαρά πως την επόμενη φορά που θα ακουμπήσει ένα τραγούδι παραδοσιακό, οι επιλογές του θα πρέπει να είναι τέτοιες, ώστε να φαίνεται ότι δεν το κοροϊδεύεις, τονίζοντας για την εξωτερική του εμφάνιση πως «Είναι εμπαιγμός αυτό το πράγμα. Θες να μιλήσουμε σοβαρά; Δεν είναι σωστό αυτό ούτε για σένα, ούτε για τους ανθρώπους που μπορεί να σημαίνει πολλά η φουστανέλα».

Αποχώρηση

Οι κριτές, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι κρατούσαν αποστάσεις μεταξύ τους, αξιολόγησαν τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων και το κοινό με τη σειρά του βαθμολόγησε τα ντουέτα, ψηφίζοντας το αγαπημένο του ζευγάρι. Ωστόσο, ένα ζευγάρι τραγούδησε για τελευταία φορά.

View this post on Instagram

Η κριτική μας επιτροπή είναι έτοιμη να ακούσει τα ζευγάρια μας! @desp1navandi @mariabacodimou @vicky_stavropoulou_official #σταματηςφασουλης #j2us #opentv #backstage

Keywords
Τυχαία Θέματα