Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/5/2020)

09:01 3/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (3/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/5/2020), μην κοινοποιείτε τα επόμενα βήματά σας ή τις

σκέψεις σας, έστω και αν στους ανθρώπους που μιλάτε υπάρχει μεταξύ σας ανιδιοτέλεια. Αυτό γιατί στην περίπτωση που δεν τα καταφέρετε ακόμα και αν χρειαστεί να ρισκάρετε, θα σας ασκήσουν κριτική που δε θα σας αρέσει. Είναι καιρός για στόχους φιλοδοξίες ή επιδιώξεις, αλλά κρατήστε τις για τον εαυτό σας και πάρτε πληροφορίες.

Ταύρος

Τις ημέρες αυτές φαίνεται ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα σας προτείνει να συμμετάσχετε σε μία ομάδα ανθρώπων, ένα σύλλογος ή μια συλλογική δραστηριότητα και δείτε το σαν ευκαιρία, ώστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και σε άλλα επίπεδα. Ίσως μάλιστα μέσα από εκεί, να καταφέρετε να βγάλετε ένα προσωπικό κέρδος ή όφελος, εκμεταλλευόμενοι κάποια ταλέντα σας.

Δίδυμοι

Ίσως να ήταν καλύτερα, κάποιες ιδέες που έχετε ή απόψεις σχετικά με τον επαγγελματικό σας χώρο, να μην τις εκθέσετε στους ανωτέρους σας, γιατί μπορεί η προσπάθειά σας να πέσει στο κενό, ή να μη βρείτε την ανταπόκριση που θα περιμένατε. Μην απογοητεύεστε γιατί λίγο αργότερα, θα βρείτε περισσότερο πρόσφορο έδαφος στο να αναγνωριστούν οι ιδέες σας. Κάντε λιγάκι υπομονή.

Καρκίνος

Κάποιος άνθρωπος που εμπιστεύεστε, μπορεί να γίνει η αφορμή και να σας φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, που θα μπορούσε να υπάρξει, σπουδαίος μελλοντικός σας συνεργάτης, ικανός στο να προωθήσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί θα σας παρουσιαστούν σε επίπεδο γνωριμιών, ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης που θα είναι ωφέλιμες.

Λέων

Μία πρόταση για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ή ακόμα και αλλαγή εργασιακού αντικειμένου, μπορεί να σας προταθεί τις ημέρες αυτές και να σας βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε όλα όσα είχατε στο μυαλό σας για το πως θα πορευτείτε μέχρι σήμερα στα εργασιακά σας. Μην απαντήσετε ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Ο χρόνος να κυλήσει με το μέρος σας.

Παρθένος

Κρατήστε την αισιοδοξία μένοντας μακριά από ανθρώπους που δυσκολεύονται να δουν ότι η ζωή μπορεί να εξακολουθήσει να κινείται σε δημιουργικά μονοπάτια και ότι δεν περιορίζεται στις κακές ειδήσεις που διασπείρουν την ανασφάλεια. Να ξέρετε ότι διάγετε μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους σας, όπου δρομολογούνται σημαντικά σας όνειρα και φιλοδοξίες. Συνεχίστε έτσι λοιπόν.

Ζυγός

Μία τυχαία συνάντηση, ένα μήνυμα μια επαφή ή ένα τηλεφώνημα, θα σας δώσει τη χαρά να δείτε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία. Επικοινωνιακά είστε σε καλύτερη φάση από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, οπότε και από μόνοι σας, κάντε τις σωστές επαφές, που θα διαπιστώσετε, ότι κάποιοι άνθρωποι, έχουν την πρόθεση και την προθυμία να σας βοηθήσουν όπου το χρειάζεστε.

Σκορπιός

Άνθρωποι δικοί σας, ή και συνεργάτες σας, ίσως σας κάνουν κριτική σήμερα, σχετικά με τις επιλογές που έχετε κάνει και τη στάση που κρατάτε σε ορισμένα ζητήματα. Το αντανακλαστικό συναίσθημά σας, θα είναι να αντιδράσετε με ένταση, όμως επειδή διπλωματικά δε σας συμφέρει, ακούστε πρώτα τι έχουν να σας πουν και με τρόπο ήρεμο, εκθέστε και τη δική σας άποψη σχετικά.

Τοξότης

Προτάσεις οικονομικές ή για μια πρόθεση συνεργασίας θα δεχτείτε τις ημέρες αυτές. Όσο και αν σας ακουστούν δελεαστικές, μη βιαστείτε να δώσετε τη συναίνεσή σας και να προχωρήσετε, αφού από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για σας και με όρους σαφώς πιο συμφέροντες. Μην πείτε όχι αλλά κρατήστε το χρόνο με το μέρος σας πριν απαντήσετε σ’ αυτό.

Αιγόκερως

Είστε άνθρωποι που η σκέψη σας και ο τρόπος που κάνετε τις επιλογές σας έχει σοβαρό υπόβαθρο. Να ξέρετε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας ερμηνεύσουν και να σας εντάξουν στον κύκλο τους αλλά πολλές φορές προβληματίζονται με τη συμπεριφορά σας. Θα σκανάρεστε αγαπητοί φίλοι τις ημέρες αυτές και θα κριθείτε για τις ικανότητές σας. Όμως θα τα καταφέρετε είναι μην αγχώνεστε.

Υδροχόος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσουν να τακτοποιούνται κάποια σημαντικά για τη ζωή σας θέματα κι έτσι σιγά σιγά, εξομαλύνεται η ροή της καθημερινότητάς σας. Να σας θυμίσω ότι εκεί έξω, υπάρχει η Άνοιξη και η αναγέννηση. Δε θα ήταν άσχημο σήμερα να κάνατε ένα όμορφο περίπατο ή σωματική άσκηση, με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Το έχετε ανάγκη το έξω.

Ιχθείς

Από σήμερα δρομολογήστε κάποια πράγματα στη ζωή σας, που λόγω των καταστάσεων του εγκλεισμού και της απομόνωσης μέχρι σήμερα είχαν μείνει πίσω. Μη δανείσετε και μη δανειστείτε χρήματα, ή άλλα αντικείμενα, γιατί θα αργήσουν, ή να σας τα επιτρέψουν ή να τα επιστρέψετε εσείς οι ίδιοι. Φτιάξτε από σήμερα το πλάνο των εβδομαδιαίων, υποχρεώσεών σας. Ξεκουραστείτε.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv Photo: Pixabay

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα