Irina Shayk – Bradley Cooper: Και πάλι γονείς το πρώην ζευγάρι; – Οι κοινές εμφανίσεις και οι φήμες για επανασύνδεση

16:03 12/11/2022 - Πηγή: iPop

Έντονες φήμες κυκλοφορούν εδώ και μήνες που θέλουν το πρώην ζευγάρι να επανασυνδέεται μετά τον χωρισμό του. Το τελευταίο διάστημα, ο φακός των παπαράτσι έχει εντοπίσει μαζί τον Bradley Cooper με την Irina Shayk, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τα δημοσιεύματα.

Η Irina Shayk παραδίδει μαθήματα beauty! Μάθε πώς να κάνεις

το iconic cat eye που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας

Πριν λίγο καιρό μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί σε εκδήλωση για το brand Self-Portrait, ποζάροντας και με άλλα μεγάλα ονόματα του κλάδου της μόδας. Ακόμη, στα τέλη Αυγούστου το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τον Bradley από κοινές τους διακοπές, ενισχύοντας με αυτόν το τρόπο τις φήμες της επανασύνδεσής τους.

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία επίσημη κοινή τους εμφάνιση ήταν στα Oscars 2019, όταν δημιουργήθηκε το σκάνδαλο για τη σχέση ανάμεσα σε Lady Gaga και Bradley Cooper, λόγω της συνεργασίας τους στην ταινία «A Star is Born».

Irina Shayk – Bradley Cooper: Νέο μωρό για το πρώην ζευγάρι;

Από το 2019 όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ως σήμερα, οι δυό τους κατάφεραν να διατηρήσουν μια πολύ ισορροπημένη σχέση μεταξύ τους.

Ένα νέο δημοσίευμα της Pagesix, έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά, στο οποίο αναφέρεται έντονα ότι το πρώην ζευγάρι όχι μόνο δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του αλλά σκέφτεται να αποκτήσει κι ένα δεύτερο παιδί. Πιο συγκεκριμένα έχει ειπωθεί πως «Ήταν μια αληθινή, οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να είναι ξανά μαζί. Η Irina θα ήθελε η κόρη της να έχει ένα αδελφάκι. Και οι δύο βλέπουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί».

Το ζευγάρι, που ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια, είναι καλά μαζί και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Πρόσφατα ξεκίνησαν να περνούν ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί. Οι δυο τους περπατούν πλέον χέρι χέρι επιβεβαιώνοντας τη φημολογία περί επανασύνδεσης.

Η Irina Shayk μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της απ’ τον Bradley Cooper

Την περίοδο του Halloween, η Shayk δημοσίευσε μια εικόνα στο Instagram, φορώντας σέξι εσώρουχα, καθισμένη στην αγκαλιά του 47χρονου ηθοποιού — ο οποίος ήταν ντυμένος με μια γεμάτη στολή αρκούδας.

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Irina ShaykBradley Cooper: Και πάλι γονείς το πρώην ζευγάρι; – Οι κοινές εμφανίσεις και οι φήμες για επανασύνδεση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα