Instagram accounts που θέλεις να ακολουθήσεις

10:31 27/3/2014 - Πηγή: iPop

Το Instagram κατάφερε να κάνει τον καθένα φωτογράφο. Έβγαλε από μέσα μας κρυμμένα ταλέντα, εκμηδένισε τις ντροπές και γέμισε με φωτογραφίες σκύλων, τοπίων, λουλουδιών, φαγητών και φυσικά selfies! Accounts υπάρχουν πολλά, αυτά που πρέπει όμως να ακολουθήσετε είναι συγκεκριμένα…

http://instagram.com/cintascotch

Πόσοι μπορούν να πάρουν ένα μαρκαδόρο και ένα άψυχο αντικείμενο και να του δώσουν ζωή; Σίγουρα ένας από τους λίγους που το κάνουν καλά είναι ο Javier Pérez, ο οποίος με απλά καθημερινά αντικείμενα, φαντασία και

ένα μαρκαδόρο δίνει ζωή σε άψυχα υλικά και μαζεύει χωρίς δεύτερη σκέψη χιλιάδες «likes».

http://instagram.com/muradosmann

Ένα χέρι μπλεγμένο μ” ένα άλλο, μία πλάτη και εκατοντάδες σημεία ανά τον κόσμο. Με άλλα λόγια μιλάμε για το project με τίτλο «Follow Me» το οποίο κάνει θραύση στον instaκοσμο!

http://instagram.com/robertsturman

Yogis του κόσμου ενωθείτε και κάντε follow το συγκεκριμένο insta account! Ο Robert Sturman, επικεντρώνεται σε πόζες της yoga και δημιουργεί τέχνη.

http://instagram.com/benjaminhole

Ο Ben είναι ιδιοκτήτης μίας φάρμας στο Purbeck της Αγγλίας και μοιράζεται μαζί μας την καθημερινότητα της φαρμίσιας ζωής!

http://instagram.com/alice_gao

Η Alice είναι φωτογράφος –κανονική και όχι μόνο στο Instagram- στη Νέα Υόρκη και μοιράζεται μαζί μας λεπτομέρειες της καθημερινότητας της με μία πολύ artistic και αιθέρια αίσθηση!

http://instagram.com/kapstand

Κάθε κατάσταση μπορούμε να τη δούμε από διάφορες οπτικές γωνίες. Ο Kapstand αποφάσισε να τα βλέπει όλα ανάποδα και καθώς στέκεται στο ένα του χέρι. Δεν έμεινε όμως στο να τα θαυμάζει μόνος, μοιράζεται με τους χιλιάδες followers του, το Παρίσι όπως το βλέπει ο ίδιος. Εμείς το απολαμβάνουμε!

http://instagram.com/jermzlee

Δεν είμαστε μόνο οι γυναίκες κολλημένες με φωτογραφίες γλυκών σκύλων! Αυτό μας λένε και οι 182.000 θαυμαστές του Norm! Και αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο κύριος να σας συστήσουμε, είναι μοναδικός star και μεταξύ άλλων σκύλος pug!

http://instagram.com/idafrosk

Πιάτα τα οποία θα ντραπείτε να καταναλώσετε αλλά θα κάτσετε με τις ώρες να τα θαυμάσετε.

http://instagram.com/daveyoder

Ο Dave Yoder είναι φωτογράφος για το National Geographic. Θέλετε και άλλα επιχειρήματα;

http://instagram.com/nasagoddard

Η NASA μοιράζεται με τους followers της εικόνες που δυστυχώς τα μάτια μας δεν θα μπορέσουν να αντικρύσουν παρά μόνο σε φωτογραφίες. Ας τις βλέπουμε τουλάχιστον από πρώτο χέρι!

The post Instagram accounts που θέλεις να ακολουθήσεις appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα