Harry και Meghan σόκαραν την Oprah με τις αποκαλύψεις τους- Όσα “προδίδει” το trailer της συνέντευξής τους!

13:31 1/3/2021 - Πηγή: iPop

Την πρώτη τους συνέντευξη έδωσαν Harry και Meghan στην Oprah Winfrey, ύστερα από την ανακοίνωση ότι περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και το trailer μόλις κυκλοφόρησε.

Ύστερα από την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Meghan Markle, έγινε γνωστό πως στις 7 Μαρτίου θα προβληθεί η κοινή συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey και το CBS

που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ. Κι ενώ το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το trailer της συνέντευξης του Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey μόλις κυκλοφόρησε.

Μέσα από το trailer βλέπουμε την Meghan Markle να παραμένει σιωπηλή τη στιγμή που η Oprah την ρωτάει αν ήταν σιωπηλή ή αν την έκαναν να σιωπήσει, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπάρχει θέμα που είναι εκτός ορίων» στη συγκεκριμένη συνέντευξη. Ο Πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει πως η απόφαση να αφήσουν το παλάτι ήταν «απίστευτα δύσκολη», ενώ αναφέρεται και στη μητέρα του Πριγκίπισσα Diana, λέγοντας πως «φοβήθηκε ότι η ιστορία θα επαναληφθεί». Στο τέλος του teaser η Oprah φαίνεται να λέει «Είπατε κάποια πολύ σοκαριστικά πράγματα εδώ», ενώ η συνέντευξη αυτή αναμένεται να ταρακουνήσει ιδιαίτερα τη Βασίλισσα Ελισάβετ και μας κάνει να ανυπομονούμε όλο και πιο πολύ.

Harry και Meghan χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τίτλους τους- Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Να θυμίσουμε πως πριν μία περίπου εβδομάδα, το Μπάκιγχαμ γνωστοποίησε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα μέσα απ’ το ΒΒC One στον βρετανικό λαό στις 7 Μαρτίου, δηλαδή μόλις λίγες ώρες πριν μεταδοθεί η συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry στην εκπομπή της Oprah. Mάλιστα, όπως είπε το Παλάτι, στο πλευρό της Βασίλισσας στο διάγγελμα θα είναι τόσο ο γιος της, Κάρολος, όσο και ο εγγονός της και αδερφός του Harry, William.

Δες κι εσύ το trailer της συνέντευξης του Harry και της Meghan στην Oprah:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Harry και Meghan σόκαραν την Oprah με τις αποκαλύψεις τους- Όσα “προδίδει” το trailer της συνέντευξής τους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα