Harry Styles – Olivia Wilde: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από 2 χρόνια σχέσης – Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

15:11 19/11/2022 - Πηγή: iPop

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο 28χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός και η σκηνοθέτης της ταινίας «Don’t Worry Darling», αποφάσισαν να «κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους μετά από σχεδόν δύο χρόνια μαζί», όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στο περιοδικό People.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Styles εντάχθηκε στο καστ της ταινίας της Olivia Wilde «Don’t Worry Darling» στο πλευρό της Florence

Pugh μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Shia LaBeouf  Τον Ιανουάριο του 2021, η σκηνοθέτης του «Booksmart» και ο τραγουδιστής των One Direction εθεάθησαν μαζί σε γάμο του μάνατζερ του Harry στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου οι δυο τους φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Don’t Worry Darling: Το επίσημο trailer της ταινίας και ο Harry Styles πιο σέξι από ποτέ!

Για αρκετό καιρό κυκλοφορούσε μάλιστα η φήμη ότι η Olivia χώρισε εξαιτίας του τραγουδιστή. Ωστόσο, η ίδια είχε δηλώσει πως η σχέση με τον πρώην σύζυγό της «είχε τελειώσει πολύ πριν γνωρίσει τον Harry. Όπως κάθε σχέση που τελειώνει, δεν τελειώνει από τη μια μέρα στην άλλη».

Harry Styles Olivia Wilde: Οι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό

«Είναι ακόμα πολύ στενοί φίλοι», λέει πηγή του ζευγαριού. Στη συνέχεια, επισημαίνει πως «Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια».

View this post on Instagram

A post shared by @harrystyles

«Ο Styles κάνει περιοδεία και θα χρειαστεί να λείψει στο εξωτερικό. Από την άλλη η Olivia θέλει να επικεντρωθεί στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Πήραν από κοινού αυτή την απόφαση», αποκαλύπτει η ίδια πηγή. 

Στο μεταξύ ο τραγουδιστής, είχε δηλώσει στο αμερικάνικο περιοδικό Rolling Stone τον Αύγουστο ότι ήθελε να κρατήσει κρυφή την προσωπική του ζωή .

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για την προσωπική ζωή μου και ανακάλυψα ότι αυτό με ωφέλησε θετικά», δήλωσε ο 28χρονος τραγουδιστής. «Πάντα θα υπάρχει μια εκδοχή μιας ιστορίας και νομίζω ότι αποφάσισα ότι δεν θα αφιερώνω χρόνο προσπαθώντας να τη διορθώσω ή να την ανακατευθύνω με κάποιο τρόπο».

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Αν και ο ίδιος και η Olivia δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση τους, η 38χρονη σκηνοθέτης εμφανιζόταν συχνά στο πλήθος στα σόου του Styles «Love on Tour» και φωτογραφήθηκε πολλές φορές να φοράει ρούχα από το τουρ του, συμπεριλαμβανομένου ενός T-shirt στο οποίος αναγραφόταν η φράση «Love on Tour».

Και οι δύο προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους όσο το δυνατόν πιο κρυφή. Ωστόσο, σε συνέντευξή της στο «Vanity fair», η Olivia Wilde είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως όταν ανοίγεις ένα παράθυρο, δεν μπορείς μετά να θυμώνεις όταν μπαίνουν κουνούπια». 

«Το μόνο που έχει σημασία είναι τι είναι αληθινό και ποιον αγαπάς»: Η Olivia Wilde μιλά για τον Harry Styles σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Harry Styles – Olivia Wilde: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από 2 χρόνια σχέσης – Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα