Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/11/2022)

08:31 19/11/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/11/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/11/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/11/2022),

η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινότητας σήμερα ωστόσο μπορεί να μην έχετε αρκετή διάθεση…Η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει στο Ζυγό και θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με συνεργάτες και να περάσετε όμορφα μαζί τους.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και ίσως ήδη να έχετε πάρει ικανοποίηση από τη βοήθεια κάποιου σημαντικού προσώπου..Από το μεσημέρι  και μετά  η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον 6ο σας οίκο και θα είστε πιο ισορροπημένοι στην επικοινωνία σας με συναδέλφους αλλά ίσως και να έχετε κάποια έσοδα ή ικανοποίηση από κάποια αναγνώριση που θα έχετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στην παρθένο και τον 4ο σας οίκο και ίσως ήδη να νιώθετε ικανοποίηση από κάποια τακτοποίηση που μπορεί να έχετε κάνει σε θέματα οικονομικά ή κάποιες οφειλές ενώ από το μεσημέρι και μετά  που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον 5ο σας οίκο θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας και να έρθετε σε επαφή με σημαντικές σχέσεις και συνεργάτες.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στην Παρθένο  και ίσως να έχετε πάρει ικανοποίηση από κάποια σημαντική συνεργασία ωστόσο από το μεσημέρι και μετά  που θα περάσει στον Ζυγό και τον 4ο σας οίκο θα ασχοληθείτε με ανάγκες της οικογένειάς σας ωστόσο ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε και οικονομικές υποχρεώσεις του σπιτιού.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα το πρωί  θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο  και  ίσως να έχετε μια ικανοποίηση μέσα σας από κάποια αναγνώριση που μπορεί να είχατε στην εργασία σας.Από το μεσημέρι και μετά  η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον 3ο σας οίκο και κάποιοι θα έχετε εύνοια σε συζητήσεις για μια σημαντική συνεργασία αλλά εύνοια σε σεμινάρια ,επαφές και χόμπι.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί και πάλι στο ζώδιό σας  ωστόσο σίγουρα κάποιοι νοιώθετε ικανοποίηση από κάποια επιτυχία σας.Από το μεσημέρι και μετά  η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας ενώ κάποιοι θα έχετε κάποια έσοδα από την οικογένειά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται και πάλι στην παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να νιώσετε λίγο πεσμένοι ή να σας απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα.Από το μεσημέρι και μετά  που  η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας  θα καταφέρετε να είστε αποτελεσματικοί στις επαφές σας και την επικοινωνία σας και κάποιοι ίσως να ευνοηθείτε σε μια συμφωνία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο από το πρωί και τον 11ο σας οίκο ωστόσο ίσως να νιώθετε ικανοποίηση από μια επαγγελματική επιτυχία που μπορεί να είχατε με τη βοήθεια ενός φίλου.Από το μεσημέρι και μετά  η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε ώστε να κάνετε ένα προγραμματισμό σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη από το πρωί σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 10ο σας οίκο και  ίσως να έχετε πάρει κάποια ικανοποίηση για οικονομικά θέματα.Από το μεσημέρι  και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα ευνοηθείτε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή μια ομάδα σε μια μόνιμη συνεργασία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο σ και   ίσως να έχετε πάρει κάποια ικανοποίηση από μια σημαντική επιτυχία σας ή κάποια συνεργασία.Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα σας απασχολήσει αρκετά η καριέρα σας ωστόσο θα έχετε μια σημαντική βοήθεια για να πετύχετε κάποιους προσωπικούς σας στόχους.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην  Παρθένο από το πρωί και τον 8ο σας οίκο  και κάποιοι ίσως να έχετε νιώσει ανακούφιση από κάποια τακτοποίηση που μπορεί να έχετε κάνει. Η Σελήνη από το μεσημέρι  και μετά θα περάσει στον Ζυγό και τον 9ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε νομικά,συνδιαλλαγές με το εξωτερικό αλλά πολλοί να ευνοηθείτε σε επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και βοήθεια από φίλους ώστε να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται το πρωί στην Παρθένο και τον 7ο σας  και  ίσως να νοιώθετε ικανοποίηση από την υποστήριξη ενός φιλικού σας προσώπου.Από το μεσημέρι  και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε να έχετε εύνοια στην καριέρα σας αλλά και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/11/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα