Ο βασιλιάς Κάρολος θα καλέσει τον Harry και τη Meghan στην τελετή στέψης του – Αποφασισμένος να κρατήσει μια στάση «αξιοπρεπούς σιωπής» και να μη δώσει συνέχεια στην κόντρα

13:38 17/12/2022 - Πηγή: iPop

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex φαίνεται πως είναι ευπρόσδεκτοι στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, παρά τις συνέπειες από το εκρηκτικό τους ντοκιμαντέρ στο Netflix. Μόλις πέντε μήνες απομένουν μέχρι τη στέψη του νέου Βασιλιά στο Αβαείο του Westminster στις 6 Μαΐου και όπως όλα

δείχνουν, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μην παρασυρθεί από το οικογενειακό δράμα.

Νέες αποκαλύψεις: Αυτός είναι ο όρκος που έσπασε ο πρίγκιπας William και κατέστρεψε την σχέση του με τον αδερφό του – Γιατί ο Harry και η Meghan δεν περιμένουν συγγνώμη από την βασιλική οικογένεια;

Βασιλιάς Κάρολος: Η απόφασή του για την τελετή της στέψης

Αν και οι επίσημες προσκλήσεις για την ιστορική εκδήλωση της επόμενης χρονιάς δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί, πηγές ανέφεραν στην Daily Mail ότι ο βασιλιάς Κάρολος είπε ευγενικά στον γιο και τη νύφη του ότι θα είναι ευπρόσδεκτοι στο ιστορικό αυτό γεγονός.

Την ίδια ώρα στη Βρετανία πληθαίνουν οι εκκλήσεις που ζητούν να αφαιρεθούν από τους Sussexes οι τίτλοι τους, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε στη χώρα η προβολή του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» αλλά και εν όψει της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του Harry.

Στο φινάλε του ντοκιμαντέρ του Netflix αυτής της εβδομάδας, ο Harry κατηγόρησε τον πατέρα του ότι είπε ψέματα όταν κάθισαν να συζητήσουν λεπτομέρειες για το μέλλον του και της Meghan στη Σύνοδο Κορυφής του Sandringham τον Ιανουάριο του 2020.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ήταν «τρομακτικό να έχω τον αδερφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει και ο πατέρας μου να λέει πράγματα που απλά δεν ήταν αλήθεια και η γιαγιά μου να κάθεται ήσυχα εκεί και να τα ακούει όλα».

Ο πικραμένος πρίγκιπας έκανε επίσης ισχυρισμούς για τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που ήταν αποφασισμένα να γκρεμίσουν τη Meghan αφού ζήλευαν τη δημοτικότητά της φυτεύοντας αρνητικές ιστορίες για εκείνη στα μέσα ενημέρωσης.

Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα πως ήταν αναμενόμενο ότι κάποιος που «παντρεύεται» με κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας να πρέπει να παίξει έναν υποστηρικτικό ρόλο – χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την αείμνηστη μητέρα του – και ότι οι εντάσεις προέκυψαν όταν έγινε σαφές ότι η Meghan «έκλεβε τα φώτα της δημοσιότητας» ή ότι «έκανε τη δουλειά καλύτερα από το άτομο που γεννήθηκε για να το κάνει αυτό».

Παρά τη σοβαρότητα που κρύβουν οι ισχυρισμοί αυτοί, η βασιλική οικογένεια θέλει να διατηρήσει την «αξιοπρέπεια» της σιωπής και να μην υπάρχει συνεχής μάχη για το ποιος θα πει την «τελευταία λέξη».

Η βασιλική οικογένεια απαντά στο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: Οι αντιδράσεις του παλατιού και ο λόγος που ο William και η Kate αρνούνται να δουν τη σειρά

Harry και Meghan στη στέψη του Καρόλου: Θα παρευρεθεί το βασιλικό ζεύγος;

Μια πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά στο Daily Mail: «Ο Harry είναι ο γιος του και η Αυτού Μεγαλειότητα θα τον αγαπά πάντα. Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, η πόρτα θα μένει πάντα μισάνοιχτη ».

Η βασιλική βιογράφος Sally Bedell Smith, αποκάλυψε ότι ο Harry «κατά λάθος έδωσε στον πατέρα του ένα άνοιγμα» για να αφαιρέσει τους τίτλους του και της συζύγου του. «Οι τίτλοι τους θα μπορούσαν να αφαιρεθούν. Είναι θέμα να σκεφτούμε πώς να το κάνουμε αυτό καλύτερα», είπε η ίδια στους Times, προσθέτοντας ότι ο Βασιλιάς «έχει σίγουρα το δικαίωμα να το κάνει».

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φέρεται να θέλουν να συνεχίσουν τις δημόσιες υποχρεώσεις τους παρά τη δημόσια κριτική και δεν επιθυμούν να σχολιάσουν τη διαμάχη, ανέφεραν πηγές στην Telegraph. Ο Κάρολος και η Camilla σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη βασιλική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των τελευταίων πέντε ετών και ο Harry και η Meghan είναι απίθανο να παρευρεθούν.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Harry απέκτησε τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας – Πότε αναμένεται να βάλει «βόμβα» στη βασιλική οικογένεια;

Από την άλλη, τα σχέδια για την αστραφτερή στέψη – που θα αντικατοπτρίζει την ιστορική παράδοση με την επιθυμία του Καρόλου για μια σύγχρονη τελετή που αντιπροσωπεύει μια πιο λιτή μοναρχία – προχωρούν με ταχύτητα. Το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου έχει ήδη αφαιρεθεί από τον Πύργο του Λονδίνου για να αλλάξει το μέγεθός του.

Το μόνο που παραμένει να δούμε είναι αν οι Sussexes αποφασίσουν να παρευρεθούν ή όχι στην τελετή της στέψης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο βασιλιάς Κάρολος θα καλέσει τον Harry και τη Meghan στην τελετή στέψης του – Αποφασισμένος να κρατήσει μια στάση «αξιοπρεπούς σιωπής» και να μη δώσει συνέχεια στην κόντρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα