H Tyra Banks τερματίζει το body positivity στην ανάρτησή της για τα 48α γενέθλιά της

19:01 5/12/2021 - Πηγή: iPop

Η Tyra Banks έκανε γνωστό πως έχει τα γενέθλιά της με μια τριπλέτα από εντυπωσιακές φωτογραφίες. Ποζάροντας με ένα φλοράλ κορμάκι που αναδείκνυε το μπούστο και τις καμπύλες της, το 48χρονο μοντέλο δήλωσε στο Instagram: “It’s my BIRTHDAY!” και μέσα σε λίγες μόνο ώρες έλαβε πάνω από 160.000 likes από τους 6,8 εκατομμύρια θαυμαστές και ακόλουθούς της.

Η Ashley

Graham καταρρίπτει τα στερεότυπα και στέλνει το body positivity μήνυμα που πρέπει να ακούσεις σήμερα

Το post της Tyra Banks για τα 48α γενέθλιά της

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret άλλαξε πολλές πόζες μπροστά από έναν λευκό τοίχο καθώς το φως του ήλιου έπεφτε πάνω της, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει χάσει την επαφή της με το μόντελινγκ. Το διάσημο μοντέλο έστειλε σε όλους ένα ηχηρό μήνυμα για το body positivity γράφοντας στην λεζάντα: ” Και κάθε χρόνο αυτό το σώμα μου αλλάζει συνέχεια”. Σε κάθε μία από τις φωτογραφίες η Tyra πρόσθεσε ένα μικρό αυτοκόλλητο με κίτρινη καρδιά. Αναγνωρίζοντας τη μεταβαλλόμενη σιλουέτα της, σημείωσε: “Το σώμα μου είναι πιο γεμάτο. Το ίδιο και το μυαλό μου”.

Στη συνέχεια, έστειλε ευχές σε άλλους όσους έχουν γενέθλια τον Δεκέμβριο: “Χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους μου Τοξότες εκεί έξω. Εδώ είμαστε να μεγαλώνουμε μαζί, με περισσότερους από έναν τρόπους”.

Τι ακριβώς σημαίνει body shaming και γιατί ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyra Banks (@tyrabanks)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο H Tyra Banks τερματίζει το body positivity στην ανάρτησή της για τα 48α γενέθλιά της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα