Τι κοινό έχουν ο Light, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός; To Just The 2 of Us

11:02 5/12/2021 - Πηγή: iPop

Άλλο ένα φαντασμαγορικό show είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από την συχνότητα του Alpha το Σάββατο 04/11. Το Just The 2 of Us μας κράτησε συντροφιά για ακόμα μια εβδομάδα γεμίζοντάς το Σάββατο μας με άφθονο χορό και τραγούδι. Οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος, καθώς εκτός από τα ζευγάρια που εντυπωσίασαν το κοινό και την κριτική επιτροπή πολλοί ήταν και οι καλλιτέχνες που έκαναν το δικό τους show.

Just The 2 of Us: Τα δάκρυα της Super Kiki και του Γιώργου Βελισσάρη,

ο εκνευρισμός του Σταμάτη Φασουλή και η μεγάλη ανατροπή στο τέλος της βραδιάς

Όλα όσα είδαμε στο live του Just The 2 of Us

Η σπάνια εμφάνιση του rapper Light

Ο Light δεν συνηθίζει να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές παρότι το κοινό που αγαπά να τον ακούει τον ακολουθεί πιστά. Ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να τον πείσει να ανέβει στην σκηνή του μεγάλου show και να τραγουδήσει τα πολύ επιτυχημένα κομμάτια του που τον κατέταξαν και στο No1 του Ελληνικού Spotifay. Ο Light δεν παρέλειψε να μεταδώσει και ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

“Δείτε πότε έγινε πρότυπο ο Γιάννης. Όταν πήγε στο ΝΒΑ, όταν έγινε MVP. Μέχρι τότε, συγχωρέστε με κιόλας για τη γλώσσα, αλλά ήταν ένας… αράπης. Δεν είναι όλα τα παιδιά από τη Νιγηρία… Αντετοκούνμπο. Κάνουν μια δουλειά 9 με 5, σε delivery, σουβλατζίδικο, μεταφορική… Εκεί βλέπεις εάν υπάρχει ρατσισμός”.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός μετέφεραν το σχήμα τους στην σκηνή

Καλεσμένοι στο live του J2US ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός. Οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται μαζί εδώ και λίγο καιρό στο Lido βρέθηκαν στη σκηνή του εντυπωσιακού show μουσικής του Alpha και ξεσήκωσαν το κοινό και την επιτροπή. Ιδιαίτερα η Δέσποινα Βανδή δεν σταματούσε τον χορό αφού έχει ήδη δείξει την αγάπη της στο σχήμα το οποίο είχε επισκεφτεί το προηγούμενο διάστημα.

Ο Μανώλης Κονταρός μάλιστα, γνωστός για το ταλέντο του στις μαντινάδες, έκανε και μια ειδική αφιέρωση στην Δέσποινα Βανδή λέγοντας: “Ήθελα να κάτεχα ποιος σε έχει κερδισμένη! Όποιος φιλεί τα χείλη σου ζάχαρη πιπιλίζει και όποιος κοιμάται δίπλα σου, καθόλου δεν κοιμάται! Και όποιος κοιμάται δίπλα σου τον ύπνο λαχταρίζει”.

Η αποχώρηση της Βραδιάς

Μπορεί τα ζευγάρια να δίνουν κάθε εβδομάδα τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο σε κάθε live υπάρχει και μια αποχώρηση. Αυτή τη φορά, το ζευγάρι που δεν κατάφερε να παραμείνει στο Just The 2 of Us και δεν θα τους ξαναδούμε στο επόμενο live είναι ο Stan και η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι κοινό έχουν ο Light, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός; To Just The 2 of Us εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα