Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε το τραγούδι που άκουγε μαζί με την μητέρα του πριγκίπισσα Diana και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τις οικογενειακές τους στιγμές

11:47 5/12/2021 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας William βρέθηκε καλεσμένος στο podcast “In Time to Walk”, μια “ηχητική εμπειρία” της Apple Music που ενθαρρύνει τους ακροατές να περπατήσουν για την ψυχική και σωματική τους υγεία και μίλησε για τα τραγούδια που τον έχουν σημαδέψει. Δεν θα μπορούσε να παραλείψει να αναφερθεί με τα πιο

γλυκά λόγια στην μητέρα του πριγκίπισσα Diana και τον έρωτά της για την Tina Turner.

“Κάνε μόνο ό,τι σου λέει η καρδιά σου”: Η ομορφιά της πριγκίπισσας Diana μέσα από τα δικά της λόγια

Ο πρίγκιπας William μιλά για την πριγκίπισσα Diana

O πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι συχνά τραγουδούσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της όταν αυτός και ο αδερφός του πρίγκιπας Harry πήγαιναν με το αυτοκίνητο στο σχολείο:

“Ένα από τα τραγούδια που θυμάμαι πολύ και μου έχει κολλήσει όλο αυτό το διάστημα, και μέχρι σήμερα εξακολουθώ να το απολαμβάνω κρυφά, είναι το «The Best» της Tina Turner», μοιράστηκε δακρύζοντας ο Δούκας του Κέιμπριτζ ενώ περπατούσε στην περιοχή του Sandringham. , το κτήμα της Βασίλισσας στο Νόρφολκ. “Καθισμένος στο πίσω κάθισμα και τραγουδώντας, ένιωθα μια πραγματική οικογενειακή στιγμή”.

Ο William, ο οποίος ήταν 15 ετών όταν πέθανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας το 1997, συνέχισε: ” Η μητέρα μου, θα οδηγούσε τραγουδώντας με την όμορφη φωνή της. Θα βάζαμε ακόμη και τον αστυνομικό ασφαλείας στο αυτοκίνητο και κατά καιρούς θα τραγουδούσε και αυτός. Θα τραγουδούσαμε και θα ακούγαμε τη μουσική μέχρι τις πύλες του σχολείου όπου μας άφηναν”.

Ο William ανέφερε ότι τα δικά του παιδιά με τη σύζυγό του Kate Middleton έχουν ήδη κληρονομήσει την αγάπη της οικογένειάς του για τη μουσική. “Τα περισσότερα πρωινά υπάρχει μια τεράστια μάχη μεταξύ της Charlotte και του George για το ποιο τραγούδι παίζεται το πρωί”, πρόσθεσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε το τραγούδι που άκουγε μαζί με την μητέρα του πριγκίπισσα Diana και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τις οικογενειακές τους στιγμές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα