Η Mj Rodriguez γίνεται η πρώτη διεμφυλική ηθοποιός που αποκτά υποψηφιότητα για πρωταγωνιστικό ρόλο στα βραβεία Emmy

17:52 14/7/2021 - Πηγή: iPop

H υποψηφιότητα της Mj Rodriguez στα βραβεία Emmy αποτελεί ιστορική στιγμή καθώς είναι η πρώτη διεμφυλική ηθοποιός που διεκδικεί το βραβείο πρωταγωνιστικού ρόλου του θεσμού. Αλλά και η ίδια η σειρά έγραψε ιστορία έχοντας τον μεγαλύτερο αριθμό διεμφυλικών ηθοποιών που έχει συμμετάσχει ποτέ σε κάστ.

To Pose είναι μια αμερικανική δραματική σειρά, η οποία αναφέρεται στην ballroom κουλτούρα της αφροαμερικανικής και λατινοαμερικανικής LGBTQ+ και gender-nonconforming κοινότητας της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1980 και του 1990. Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς είναι χορευτές

και μοντέλα που διαγωνίζονται για έπαθλα και αναγνώριση σε αυτή την underground κουλτούρα και που υποστηρίζονται από ένα δίκτυο επιλεγμένων οικογενειών, γνωστών ως Houses.

Η Sarah Kate Ellis της GLAAD, της οργάνωσης LGBTQ +, χαρακτήρισε την υποψηφιότητά της μια σημαντική κατάκτηση για τις τρανσέξουαλ στο Χόλιγουντ σπάζοντας τον φραγμό για την εκπροσώπηση των trans στην τηλεόραση και αλλάζοντας τον τρόπο που οι θεατές σε όλο τον κόσμο κατανοούν την trans κοινότητα.

5 LGBTQ+ ταινίες για να τιμήσετε τον Pride μήνα Ιούνιο

Η υποψηφιότητα της Mj Rodriguez στα βραβεία Emmy

Η ηθοποιός δήλωσε ότι αγωνίζεται για την εκπροσώπηση των διεμφυλικών ατόμων στην βιομηχανία του Hollywood και ήθελε να αναγνωριστεί γι’ αυτό. Συγκεκριμένα είπε: “Ένιωσα ότι εκπροσωπούμαι, ένιωσα ορατή και πιο αποδεκτή από ό, τι έχω νιώσει εδώ και πολύ καιρό. Ένιωσα ότι οι συνάδελφοί μου με βλέπουν και οι άνθρωποι που περιβάλλονται από τις τέχνες με βλέπουν και πόσο θέλω να μεταδώσω στον κόσμο την αγάπη για την τέχνη. “

Η Mj Rodriguez αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά τα οποία βλέποντας το παράδειγμα της μπορούν πλέον να καταλάβουν πως “είναι άνθρωποι που μπορούν να καταφέρουν πολλά και πως τα όνειρα τους είναι εφικτά αφού τα βλέπουν να πραγματοποιούνται.” Όσον αφορά το επαγγελματικό της μέλλον είπε πως νιώθει ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω και ο πως έχει πολλά να δώσει στο μέλλον μέσω των ρόλων της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Mj Rodriguez γίνεται η πρώτη διεμφυλική ηθοποιός που αποκτά υποψηφιότητα για πρωταγωνιστικό ρόλο στα βραβεία Emmy εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mj Rodriguez,Emmy