GNTM: Το πρώτο casting των κοριτσιών & το λάθος που μετάνιωσε η Μαρία

10:06 13/11/2019 - Πηγή: iPop

Το επεισόδιο του GNTM της Τρίτης είχε πολλά απρόοπτα! Το πρώτο casting των κοριτσιών που έκρυβε μια έκπληξη, το λάθος της Μαρίας που της κόστισε και η διαμάχη της με την Χαρά. Τελικά, αποχώρησε η Μαρίνα απ’ το GNTM, καθώς, σύμφωνα με τους κριτές, είχε την πιο αδύναμη φωτογραφία.

Το πρώτο casting των κοριτσιών του GNTM

Τα 12 κορίτσια του GNTM πήγαν σε ένα νεοκλασικό κτίριο της Αθήνας, όπου συναντήθηκαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου ανακοίνωσε στα κορίτσια πως θα κάνουν το πρώτο τους casting: «Δε θέλω να κλάψω τώρα. Αλήθεια είμαι πολύ συγκινημένη γιατί είναι μια πολύ ουσιαστική και ιδιαίτερη ημέρα. Θα κάνετε το πρώτο σας casting. To φρέσκο αίμα του ελληνικού modelling θα συναντήσει 12 νέες ταλαντούχες σχεδιάστριες».

12 σχεδιάστριες θα διάλεγαν μια κοπέλα για να φορέσει κάποιο look τους και εκείνη στην συνέχεια θα φωτογραφιζόταν με αυτό.

Η Μαρία, που είχε το πλεονέκτημα, έπρεπε να επιλέξει η ίδια μια συμπαίκτρια της, της οποίας θα αποφάσιζε εκείνη ποιο κλικ θα στείλει στην κριτική επιτροπή. Η ίδια επέλεξε την Κάτια, κάτι το οποίο αποδείχθηκε πως ήταν λάθος.

Η Μαρίνα αποχώρησε απ’ το GNTM

Μετά τη δοκιμασία, τα 12 κορίτσια βρέθηκαν μπροστά στους κριτές για να μάθουν ποια είχε την καλύτερη και ποια την χειρότερη φωτογραφία.

Όταν η Ελευθερία πήγε μπροστά στους κριτές, η Μαρία θέλησε να σχολιάσει αυτά που της έλεγαν οι κριτές, για το ότι μιλάει πολύ και έχει συνεχώς αμφιβολίες και ρωτάει πράγματα, με τις συμπαίκτριές της, ωστόσο, να θεωρούν πως δεν έπρεπε να μιλήσει σε εκείνη τη φάση.

Μάλιστα, η Χαρά είπε στη Μαρία αργότερα: «Κι όταν λέμε ότι μιλάς πολύ το απέδειξες. Ήταν λάθος αυτό. Πάλι βλακεία είπες, έριξες λάδι στη φωτιά».

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως την καλύτερη φωτογραφία την είχε η Κάτια, ενώ η Μαρίνα αποχώρησε αφού είχε την χειρότερη φωτογραφία. Φυσικά, η Μαρία κατάλαβε πως έκανε ένα τεράστιο λάθος με το να δώσει στην Κάτια το μειονέκτημα και θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο για την αποχώρηση της Μαρίνας.

Το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Δες ακόμα:

GNTM: Αποχώρησε μια απ’ τις πιο αγαπητές παίκτριες

Το άρθρο GNTM: Το πρώτο casting των κοριτσιών & το λάθος που μετάνιωσε η Μαρία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα