Free apps που μπορείς να κατεβάσεις τώρα για να περνάει πιο ευχάριστα ο χρόνος στο σπίτι

18:05 20/3/2020 - Πηγή: iPop

Ενώ η οδηγία είναι να μένουμε σπίτι κι όλοι ψάχνουμε τρόπους για να περάσει πιο ευχάριστα αυτός ο χρόνος, είτε μένουμε μόνοι μας είτε με τον σύντροφο ή την οικογένειά μας, μερικές φορές χρειαζόμαστε κάποιον να μας δώσει έμπνευση! Γι’ αυτό φτιάξαμε μια λίστα με wellness εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν στο κινητό σου και να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο ενδιαφέρουσα!

Τις wellness εφαρμογές μπορείς να τις κατεβάσεις τώρα και φυσικά να τις κρατήσεις κι όταν τελειώσει η καραντίνα γιατί έχουμε πει πως το 2020 βάζουμε wellness στόχους και τους κρατάμε!

Οι wellness εφαρμογέςHeadspace

Δεν

ξέρουμε πόσες φορές σου έχουμε προτείνει να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή για διαλογισμό! Μάλλον πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα. Κι αν η εφαρμογή δεν σε εμπνέει, κάνε μαζί με την Αλεξάνδρα Λιάκου διαλογισμό με τα recordings που έχει μοιραστεί μαζί μας!

Calm

Κάποιοι το χαρακτηρίζουν το #1 meditation app στον κόσμο και η αλήθεια είναι πως έχει πολλές λίστες για διαλογισμό και ύπνο. Θα βρεις σχεδόν τα πάντα!

Down Dog Yoga

Επειδή τα μαθήματα yoga σου αυτές τις μέρες έχουν ακυρωθεί και θα παραμείνουν ακυρωμένα για εβδομάδες ή και μήνες, δεν σημαίνει πως εσύ θα σταματήσεις την εξάσκηση. Βρήκαμε ένα app εύκολο στη χρήση, δωρεάν με πολλές ασκήσεις yoga!

Unsplash/Mark ZamoraMindbodygreen

Πρόκειται για την εφαρμογή του γνωστού wellness website, το οποίο μέσα απ’ το app του προσφέρει πολλά online μαθήματα είτε fitness, είτε με αναπνοές, είτε με συνταγές για να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου.

The Happiness Planner

Μέχρι τουλάχιστον το τέλος του μήνα, αυτή η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν μερικά πολύ ενδιαφέρονται σημειωματάρια, που μπορείς να εκτυπώσεις. Ανάλογα με τον στόχο σου και τη διάθεσή σου, μπορείς να κατεβάσεις αυτό που σου ταιριάζει ή και όλα και να τα έχεις!

PexelsWay of life

Αν λατρεύεις να βλέπεις την πρόοδο σου σε γραφήματα και charts, τότε θα λατρέψεις και το Way of Life. Απλά διάλεξε έναν στόχο, μια δράση, πες στο app αν είναι καλό ή κακό για σένα (για παράδειγμα: υγιεινή διατροφή: καλό, κάπνισμα: κακό) και στη συνέχεια θα δέχεσαι μια καθημερινή υπενθύμιση να προσθέσεις τι έκανες ή τι δεν έκανες αναφορικά με τους στόχους σου.

Δες ακόμα:

5+1 ιδέες για να περάσεις τον χρόνο στο σπίτι ευχάριστα!

Photo: Unsplash/Max van den Oetelaar

Το άρθρο Free apps που μπορείς να κατεβάσεις τώρα για να περνάει πιο ευχάριστα ο χρόνος στο σπίτι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα