Fajitas κοτόπουλου στο air fryer – Το μυστικό για να μεταφέρεις μεξικάνικες γεύσεις στο πιάτο σου σε 20 λεπτά!

15:41 21/12/2022 - Πηγή: iPop

Ποιος λέει όχι στα λαχταριστά fajitas; Η απάντηση είναι κανείς! Γι’ αυτό κι εμείς σου ετοιμάσαμε μία συνταγή για fajitas κοτόπουλου στο air fryer! Είναι πανεύκολη, πεντανόστιμη και πολύ γρήγορη για να τη φτιάξεις! Σου υποσχόμαστε πως θα σε ανταμείψει. Οι συνταγές στο air fryer θέλουν τρόπο κι όχι κόπο.

Μπριζόλα στο Air Fryer – Η μυστική συνταγή για γρήγορες, ζουμερές και υγιεινές μπριζόλες!

Συνταγές στο Air
Fryer: Τα υλικά που θα χρειαστείς 225 γρ. στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα, κομμένα σε λωρίδες1 μεγάλη κόκκινη ή κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λωρίδες1 κουταλιά της σούπας καλαμποκέλαιο 1 κουταλιά της σούπας τσίλι σε σκόνη2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λάιμ1 κουταλάκι του γλυκού κύμινοΑλάτι και πιπέρι 1 πρέζα πιπέρι καγιέντορτίγιες για το σερβίρισμα

Λαχταριστά spring rolls στο Air Fryer με γέμιση γαρίδας! Το μυστικό για έξτρα τραγανό αποτέλεσμα

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Προθερμαίνουμε το air fryer στους 180 βαθμούς.Βάζουμε τις λωρίδες κοτόπουλου, την πιπεριά, το κρεμμύδι, το καλαμποκέλαιο, τη σκόνη τσίλι, τον χυμό λάιμ, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και το πιπέρι καγιέν σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.Τοποθετούμε τα fajitas κοτόπουλου στη φριτέζα και μαγειρεύουμε για 10-13 λεπτά.Αφαιρούμε τα fajitas από το air fryer και ζεσταίνουμε τις τορτίγιες αν χρειάζεται. Καλή απόλαυση! Σημαντικές σημειώσεις:

Πώς να ξαναζεστάνεις τα Fajitas κοτόπουλου στο air fryer:

1. Προθερμαίνουμε τη φριτέζα αέρος στους 180 βαθμούς.

2. Μαγειρεύουμε τα fajitas κοτόπουλου για 3-5 λεπτά μέχρι να ζεσταθούν καλά.

Πώς να ζεστάνουμε τις τορτίγιες στο air fryer:

Σκεπάζουμε τις τορτίγιες με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για 5-10 λεπτά σε προθερμασμένη φριτέζα αέρος στους 180 βαθμούς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Fajitas κοτόπουλου στο air fryer – Το μυστικό για να μεταφέρεις μεξικάνικες γεύσεις στο πιάτο σου σε 20 λεπτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα