Emily in Paris 3η σεζόν: Μικρό spoiler απ’ τα πρώτα 7 λεπτά του πρώτου επεισοδίου!

19:02 20/12/2022 - Πηγή: iPop

Emily in Paris 3η σεζόν: Η αγαπημένη μας σειρά, που κάθε σεζόν της την ρουφάμε σε 1 μέρα, επιτέλους επιστρέφει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου!

Ξέρουμε ότι αυτή η η σεζόν θα είναι γεμάτη αλλαγές, αλλά όλα ξεκινούν απ’ την απόφαση που θα πάρει η Emily όσον αφορά τη δουλειά της.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα 7 λεπτά του πρώτου επεισοδίου, έτσι για να μας δώσει μια γεύση (και παράλληλα να μας βασανίσει) ενόψει της πρεμιέρας.

View
this post on Instagram

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Η Emily Cooper (Lily Collins) έχει κληθεί να πάρει πολλές σημαντικές αποφάσεις ζωής ενώ βρισκόταν στη Γαλλία και εργαζόταν στην εταιρεία μάρκετινγκ Savoir. Η τελευταία, όμως, είναι αρκετά καθοριστική! Πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να σταματήσει να εργάζεται για την Madeline και να υπογράψει επίσημα με τη Γαλλίδα Sylvie και το νέο της πρακτορείο. Όπως βλέπουμε σ’ αυτά τα 7 λεπτά, φαίνεται να έχει αποφασίσει… αλλά πρέπει ακόμα να το κάνει στα αλήθεια!

Emily in Paris: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν και η Lily Collins έρχεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα

Όπως κάθε ηρωίδα που σέβεται τον εαυτό της, η Emily αντιμετωπίζει αυτό το άγχος που αλλάζει τη ζωή της, πίνοντας πολύ κρασί και χαρίζοντας στον εαυτό της μια αλλαγή στα μαλλιά της.

View this post on Instagram

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Στο επτάλεπτο κλιπ βλέπουμε επίσης μια δραματική αντιπαράθεση μεταξύ της Emily, της Madeline και της Sylvie στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ. Όταν η Emily ξυπνά -ω ναι, όλα είναι ένα όνειρο- εξασκείται στο να μπορεί να παραιτείται ενώ κάνει τη ρουτίνα της αυτοφροντίδας της. Ωστόσο, όταν φτάνει στο γραφείο, βρίσκει τον εαυτό της ανίκανη να το κάνει την πράξη. 

Δες εδώ το video που δημοσίευσε το Netflix!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Emily in Paris 3η σεζόν: Μικρό spoiler απ’ τα πρώτα 7 λεπτά του πρώτου επεισοδίου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα