Χάρι και Μέγκαν: Μέσα στην έπαυλη όπου γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ του Netflix – Πωλείται για 33,5 εκατ. δολάρια

15:18 21/12/2022 - Πηγή: Enikos

Το συγκρότημα στο Montecito της Καλιφόρνιας, όπου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γύρισαν την πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, βγήκε στo σφυρί. Το ακίνητο, το οποίο διαχειρίζεται η μεσιτική εταιρεία «Santa Barbara Brokers», πωλείται για 33,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το τεράστιο κτήμα με τη διώροφη έπαυλη, όπου το ζευγάρι προέβη σε μια σειρά από αποκαλύψεις, διαθέτει πολλές ανέσεις. Το αρχοντικό με έξι

υπνοδωμάτια και επτά μπάνια, το οποίο βρίσκεται σε μια έκταση άνω των 2 στρεμμάτων, με θέα στον ωκεανό και το βουνό, έχει γυμναστήριο, θέατρο, μπαρ, αίθουσα παιχνιδιών, αίθουσα διαλογισμού και πισίνα. Υπάρχει επίσης ένα γκαράζ χωρητικότητας  πέντε αυτοκινήτων, καθώς και διάφορα… τεχνολογικά προνόμια, όπως γεννήτρια, σύστημα ηλιακής ενέργειας και σύστημα επεξεργασίας «γκρίζου νερού» (greywater).

Μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες, μας θυμίζει πολλές σκηνές του ντοκιμαντέρ. Αξιοσημείωτα είναι, τα τοξωτά παράθυρα του σπιτιού, ιδιαίτερα εκείνα στο μεγάλο δωμάτιο, όπου η Μαρκλ δίνει τις συνεντεύξεις της για τη σειρά, στις οποίες μιλά, μεταξύ άλλων, για τις διαφωνίες με το στέμμα και τις απειλές που δέχτηκε. Από αυτά τα παράθυρα, αντικρίζει κανείς τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το σπίτι όπου ζει τώρα το ζευγάρι με τα παιδιά του. Διαμένουν σε μία βίλα στο Montecito, η οποία τους κόστισε σχεδόν 15 εκατομμύρια δολάρια το 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το πρώτο σπίτι που απέκτησαν- και στη σειρά, η Μαρκλ αποκαλύπτει ότι απέβαλε το πρωί μετά τη μετακόμισή τους.

Μέσα σε αυτή την πολυτελή έπαυλη όπου γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ, η κύρια σουίτα έχει έναν τοίχο γεμάτο πόρτες που οδηγούν σε μια μεγάλη βεράντα, καθώς και ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα με διπλή κεφαλή και μπανιέρα.

Πηγή: New York Post, Jim BartshΠηγή: New York PostΠηγή: Leverage

Στον χώρο του μπαρ, τα πολυτελή σκαμπό τοποθετούνται σε ένα τραπέζι ανάμεσα σε δύο τοξωτές κολώνες, ενώ ράφια γεμάτα ποτήρια εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή. «Οι ευέλικτοι χώροι, τόσο μέσα όσο και έξω, δημιουργούν ένα ιδανικό σπίτι για 2 άτομα, αλλά μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει πάνω από 200 άτομα», σημειώνεται περαιτέρω στην αγγελία της μεσιτικής εταιρείας.

Ένα πέτρινο μονοπάτι οδηγεί σε έναν ξεχωριστό ξενώνα μέσα στο καταπράσινο τοπίο. Η πολυτελής αλλά γραφική κατοικία για τους επισκέπτες διαθέτει εξωτερική καμινάδα και τζάκι στο βοτσαλωτό μπροστινό γκαζόν. Ο εξωτερικός χώρος έχει μέρη με βιολογικά λαχανικά, οπωρώνες εσπεριδοειδών, μπανανιές, κοτέτσια, «μυστικούς κήπους» και ένα ιδιωτικό πηγάδι, με σκοπό την προώθηση της βιωσιμότητας, σύμφωνα με την καταχώριση της μεσιτικής εταιρείας.

Πηγή: New York PostΠηγή: New York PostΠηγή: Leverage

Αυτή την εβδομάδα, ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι η πρόσφατη παραγωγή για τη ζωή τους, δεν θα είναι η τελευταία, καθώς θα κάνουν ακόμη μια σειρά ντοκιμαντέρ στο «Netflix». Η σειρά θα ονομάζεται «Live to Lead» και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από ηγέτες όπως η Gloria Steinem, η Greta Thunberg και η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern.

Keywords
Τυχαία Θέματα