Cheeseburger ή μακαρόνια; Βάλε τέλος σε αυτό το αιώνιο δίλημμα με αυτή τη συνταγή

15:17 8/12/2021 - Πηγή: iPop

Ήρθε η στιγμή να σου συστήσουμε τα μακαρόνια cheeseburger! Πώς μας ήρθε αυτή η ιδέα; Πάρα πολύ απλά! Πόσες φορές έχεις μαζευτεί σε ένα σπίτι με την παρέα σου και έχετε τσακωθεί γιατί δεν ξέρετε τι να φάτε; Άπειρες, στο λέω εγώ! Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να τα βρείτε, να μαζευτείτε ξανά όλοι μαζί και να βάλετε ένα τέλος στο αιώνιο δίλημμα burger ή ζυμαρικά, φτιάχνοντας αυτή τη συνταγή.

Ένα

διαφορετικό burger με μπιφτέκι αρνίσιου κιμά, σπανάκι και ρικότα

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τη συνταγή για μακαρόνια cheeseburger:455 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 150 γρ. κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους1 κουταλιά της σούπας σκόρδο, ψιλοκομμένο1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι2 κουταλιές της σούπας σάλτσα worcestershire2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ4 φλιτζάνια ζωμό βοδινού 455 γρ. ζυμαρικά fusilli300 γρ. τριμμένο τυρί τσένταρ120 mL γάλαφρέσκο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες, για το σερβίρισμα

Μοναδική συνταγή για πέννες με γαρίδες

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, πρόσθεσε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα worcestershire και την κέτσαπ. Ανακάτεψε πάρα πολύ καλά και μαγείρεψε μέχρι να ροδίσουν τα υλικά, περίπου 6-7 λεπτά.Ρίξε το ζωμό βοδινού και ένα φλιτζάνι νερό και άφησε να σιγοβράσει.Πρόσθεσε τα ζυμαρικά και σιγόβρασε για 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν τα ζυμαρικά και να ψηθεί ο ζωμός, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.Ρίξε μέσα το γάλα και το τυρί. Ανακάτεψε μέχρι να λιώσει το τυρί.Σέρβιρε γαρνίροντας με μερικά φρέσκα κρεμμυδάκια σε φέτες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Cheeseburger ή μακαρόνια; Βάλε τέλος σε αυτό το αιώνιο δίλημμα με αυτή τη συνταγή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα